Picture

Moderne restaurant i Ørestad - Cafe 8tallet
I Bjarke Ingels' imponerende bygningsværk, 8-tallet i Ørestaden, finder du Café 8tallet, der byder på en spektakulær udsigt over kanalen og det naturskønne Amager Fælled.

Caféen har en moderne og stilfuld indretning med Gubi stole og Dixon lamper, der skaber en trendy atmosfære. På menukortet finder du et bredt udvalg af lækre retter, lige fra klassisk cafémad og smørrebrød til velsmagende bistroretter om aftenen samt en overdådig brunch, der serveres hver dag. Udenfor er der masser af solrige siddepladser, hvor du kan nyde din mad og den fantastiske udsigt. Café 8tallet byder også velkommen til børn og tilbyder gode parkeringsmuligheder for gæsterne.

8tallet er ikke kun et spisested, men også vært for forskellige arrangementer i løbet af året. Du kan se frem til små koncerter og hyggelige grillaftener, der tilføjer en ekstra dimension til din oplevelse. Hold øje med caféens kalender, så du ikke går glip af disse spændende begivenheder.

Besøg Café 8tallet og lad dig forføre af den unikke kombination af arkitektur, naturskønhed og gastronomi. Det er et perfekt sted at slappe af, nyde god mad og skabe uforglemmelige øjeblikke i en inspirerende atmosfære.

Picture

Restaurant i Ørestad med autentisk indisk - Rasoi
Traditionel indisk mad møder nordisk design i unik forening på Rasoi, som ligger i Bjarke Ingels’ prisvindende hus VM-bjerget mellem de to metrostationer Bella Center og Ørestad. Når vejret er til det, dækkes der op på terrassen på den bilfri promenade langs kanalen i Ørestad.

Restauranten er indrettet i cool, nordisk stil med naturmaterialer som skind og træ, men også med farverige, indisk inspirerede detaljer. Midt i rummet er et stort langbord, hvor man kan møde de andre gæster på en hyggelig og uformel måde.

Maden er klassisk indisk, og her er både retter fra nord og syd. Retterne er krydrede, selvfølgelig, men der er også milde retter til dem, der ikke kan lide det for stærkt. Alt laves fra bunden af indiske kokke, som kan deres håndværk til fingerspidserne.

Picture

Klassiske retter i moderne klæder på Ørestads måske største terrasse - Restaurant Royal Golf
Restaurant Royal ligger i Royal Golf Club i Ørestad, men her er åbent for alle – også dem uden golfkøller. Foran Restaurant Royal er en kæmpe terrasse lige ud til golfbanen, og fra restaurantens panoramavinduer kan man se grønt så langt, øjet rækker.

Der serveres morgenmad til de morgenfriske, og til frokost kan man få burger, smørrebrød og lette retter. Om aftenen bydes der blandt andet på en dagens ret til 118 kr. samt innovative a la carte retter, som tager udgangspunkt i de danske sæsoner. Uanset om du er golfentusiast, nabo eller blot søger en fornøjelig spiseoplevelse, er Restaurant Royal det ideelle valg. Forkæl dine sanser, slap af og lad dig forføre af den idylliske atmosfære og den udsøgte gastronomi.

Picture

"Family Style" restaurant i Ørestad - Rambla Bar & Grill
Rambla Bar & Grill er beliggende bag Field's og byder på en elegant indretning med rå beton, luksuriøst læder, smukke lamper og udsigt til den åbne grill. Om sommeren kan gæsterne også nyde deres måltid udendørs på den skønne terrasse.

Menukortet på Rambla Bar & Grill består af et væld af småretter, der er perfekte til at dele ved bordet i en hyggelig "family style" oplevelse. Man kan eksperimentere og udforske mange forskellige smagsnuancer og lade sig fortrylle af mangfoldigheden på menuen. Tanken bag konceptet er at skabe en afslappet og social atmosfære, hvor gæsterne kan nyde et måltid sammen i en cool og moderne stil. Rambla Bar & Grill ønsker at skabe en stemning, hvor man føler sig velkommen og afslappet.

Besøg Rambla Bar & Grill for en uforglemmelig gastronomisk oplevelse, hvor du kan dele lækre retter med dine kære og nyde den afslappede stemning i moderne og stilfulde omgivelser. Her er der noget for enhver smag og enhver lejlighed.

Picture

International gourmet på The Dining Room
The Dining Room er beliggende på 25. etage af Radisson SAS Scandinavia Hotel og byder på en betagende udsigt over København og Ørestad. Det er uden tvivl en af områdets mest ambitiøse restauranter og et sted, hvor man går hen for at imponere.

Restaurantens stil er international gourmet på et ekstraordinært niveau, og The Dining Room tilbyder eksempelvis 6-retters menuer med nøje udvalgte vinmenuer, der perfekt komplementerer maden.

Der er lagt vægt på hver eneste detalje i indretningen af The Dining Room, der oser af stil og elegance. Baren er smukt placeret i den ene ende af lokalet og opretholder det samme høje designniveau som resten af restauranten.

Besøg The Dining Room og lad dig forføre af den forbløffende udsigt, den eksklusive gourmet oplevelse og den sofistikerede atmosfære. Her kan du nyde en kulinarisk rejse på internationalt plan og skabe uforglemmelige minder med dine nærmeste.