Vivi og Henrik har igennem flere årtier navigeret Restaurant Babette igennem alverdens svingninger i restaurationslivet. Og trods tiden hvor man kunne spise billigt på gourmet restauranter, har de alligevel holdt niveauet - for man kan ikke spise billigt - når maden både skal være frisk og råvaren eksklusiv. Og det har altid været friske råvarer, da Vivi aldrig har haft en fryser i sit køkken. Så ønsker man sig at spise en veltillavet fisk, uden at have bestilt bord, er det ikke sikkert at der er mere tilbage, for når der er spist op, kan der ikke hentes mere den aften.

Henrik har flittigt samlet vine i sin kælder - især Bourgogne - og han har hældt gavmildt op til alle sine gæster sammen med en lille hyggelig fortælling. Et nærværende værtsskab, som igen viser hvor vigtig det er, at have dygtige tjenere på gulvet for en fuldent restaurantoplevelse.

Men det er ikke slut endnu!

Man kan stadig nå at få denne oplevelse, da Restaurant Babette giver den fuldt ud lige til sidste åbningsaften medio december. Herefter kan man roligt invitere gæster og lade Babette Catering leverer mad, drikke og meget mere - det er blot at fortælle hvad man ønsker sig.

Restaurant Babette har i den grad givet restaurationsbranchen mange dygtige fagfolk, som har været under kyndig uddannelse hos Vivi og Henrik - det skal I have tak for!