Der er lagt op til københavnsk sensommerstemning, når Kongens Bastion danner kulisse for en picnic, der skal styrke fællesskabet i en tid, hvor det ellers er truet. I picnickurven er der sørget for det hele: specialkuraterede menuer, der skifter hver uge, danske Æblerov og Læsk byder på signaturdrikke, og Jacobsen Bryg og Peter Larsen Kaffe gemmer overraskelser i picnickurven.

I kurvene møder man Meyers, Carsten Kyster, Lola, Læsk og Æblerov

Meyers har i mere end 25 år arbejdet for at fremme kvaliteterne i den danske madkultur. Kendt for kanelsnurrer og flæskestegssandwich, har Meyers i coronatiden lavet innovative tiltag: glashusene ved Skuespilhuset, Verdens Bedste Skovtur og nu Picnic på Kastellet.

Hvordan end vinklen på mad skal være, så leverer Carsten Kyster: han laver det, anmelder det, skriver om det, udvikler det, you name it. Han har svunget kokkekniven over hele kloden - fra Spisevognen på hjul til Sydney, London og Maldiverne og nu også i Kastellet.

Lola emmer af international kulinarisk erfaring. Med chefkokken Kamilla Seidlers verdenskendte bedrifter viser Lola, at der kan drives restaurant på højt niveau uden at gå på kompromis med socialt ansvar. Erfaringerne smages i maden, og oplevelsen bringes direkte til årets picnickurv.

Fra en smagsprøve på noget særligt og et lille hjemmebryggeri har Læsks kombuchabryggeri vokset sig til en succes og revolutioneret læskedrikken. Hoff og Sponseller, holdet bag Læsk, har siden lanceret flere varianter af den fermenterede te og swizzle. Oplev revolutionen til Picnic på Kastellet!

Æblerov bryggede cider baseret på æblerovsæbler fra danske haver. I dag kommer æblerne fra en organiseret form for æblerov, hvor Sylvest-Noer og Melin gør grimme æbler til smuk cider. Når noma mener, at Æblerovs cider matcher deres stjerner, så matcher den også til Picnic på Kastellet.

Holdet bag Picnic på Kastellet

Med det kommende augustarrangement viser Rub & Stub en af deres kernekompetencer: at skabe enestående sociale og bæredygtige madfællesskaber. For Rub & Stub er mad er mere end bare mad, hvilket man kan opleve til Picnic på Kastellet i både menuerne og indholdet.

Copenhagen Insight ved hvad, der rører sig i København og hvordan det skal opleves - i fællesskab. Gennem unikke arrangementer kan man drikke, danse og smage København sammen med andre. Denne gang foregår det på Kastellets græs og med københavnske smage.

Rub & Stub og Copenhagen Insight har skaffet eksklusiv adgang til Kastellets ubetrådte græs, hvor op til 500 personer hver gang skal picnic’e i fællesskab.

Fakta

● Hvor: Kongens Bastion (ved møllen), Gl. Hovedvagt, Kastellet 1, København

● Hvornår: 3 weekender i august: Lørdage 15., 22., 29. august kl. 18:00-20:30

Søndage 16., 23., 30. august kl. 13:00-16:00

● Hvem: Meyers står for maden d. 15. og 16. august

Carsten Kyster står for maden d. 22. og 23. august

Lola står for maden d. 29. og 30. august

Drikkevarer er altid inkluderet i picnickurven og leveres hver gang af Æblerov, Læsk, Jacobsen Bryg og Peter Larsen Kaffe

● Pris: 300 kr. per person, 4-6 personer per kurv (total pris pr kurv fra 1200 kr.), inkl. mad (5 retter), drikkevarer og overraskelser.

Billetter online her