Pasta

1. Melet hældes i en skål. Æggene slås ud og tilsættes sammen med olien. Ingredienserne røres sammen med en gaffel. Når melet har opsuget æggene, æltes dejen godt igennem med hænderne i cirka 10 minutter. Den skal være blank, elastisk og have en passende sejhed. Hvis den er for fast, så tilsæt lidt vand. Er den for fugtig og klistrer, så tilsæt lidt mere mel

2. Rul dejen ud enten med en kagerulle eller nemmere og mere effektivt på en pastamaskine

3. Dejen rulles igennem pastamaskinens valser, så der dannes tilpas tynde plader. Dejpladerne tørrer i nogle minutter, inden de skæres i tynde strimler.

4. Kog pastaen i letsaltet vand i et par minutter

 

Svampe

1. Børst kantarellerne rene

2. Varm olien op på en pande, og kom kantarellerne ved. Lad dem smide vandet og lad det dampe væk

3. Hak persille og skalotteløg og vend dem med svampene et minuts tid inden panden tages af varmen

4. Smag til med salt og peber

 

Vend pasta og svampe sammen og server som mellemret, som tilbehør eller som hovedret med en grøn salat til