På Spiseliv kan du søge blandt flere tusind restauranter, cafeer og klubber i Danmark. For at få den bedst mulige oplevelse af sitet, kan du vælge at få vist steder i det område, hvor du er lige nu. Ønsker du det, skal du blot klikke på “opdater”.
find de bedste oplevelser nær dig
Opskrift
Parmaskinke med blodappelsin
Sabina
Spiseliv.dk
Den salte skinke og den sur-søde blodappelsin fungerer smagsmæssigt rigtig godt sammen.
Opskriften har vi fået fra den delvist økologiske Restaurant Cap Horn i Nyhavn.
1. Skær blodappelsinen i små både og mariner dem i vodka og sukker
2. Skær oliven og soltørrede tomater i små stykker
3. Anret parmaskinken på 4 tallerkener og læg blodappelsin, oliven, soltørrede tomater samt parmesan ovenpå
Spis med brød til
Læs hele artiklen
Redaktionens Valg: Artikler
Guide
Guide til de lækreste burgere i København og Roskilde
13. feb. 2025 | Sabina, Spiseliv.dk
Guide
Romantiske steder til jeres bryllup
6. feb. 2025 | Sabina, Spiseliv.dk
Artikel
Herthadalen får mennesker og natur til at smelte sammen
4. feb. 2025 | Sabina, Spiseliv.dk
Artikel
Ny kaffebar med fokus på fællesskab og kultur på Frederiksberg