På Spiseliv kan du søge blandt flere tusind restauranter, cafeer og klubber i Danmark. For at få den bedst mulige oplevelse af sitet, kan du vælge at få vist steder i det område, hvor du er lige nu. Ønsker du det, skal du blot klikke på “opdater”.
find de bedste oplevelser nær dig
Opskrift
Parmaskinke med blodappelsin
Sabina
Spiseliv.dk
Den salte skinke og den sur-søde blodappelsin fungerer smagsmæssigt rigtig godt sammen.
Opskriften har vi fået fra den delvist økologiske Restaurant Cap Horn i Nyhavn.
1. Skær blodappelsinen i små både og mariner dem i vodka og sukker
2. Skær oliven og soltørrede tomater i små stykker
3. Anret parmaskinken på 4 tallerkener og læg blodappelsin, oliven, soltørrede tomater samt parmesan ovenpå
Spis med brød til
Læs hele artiklen
Redaktionens Valg: Artikler
Artikel
Verdens bedste bar rykker ind på Nimb
16. jul. 2024 | Sabina, Spiseliv.dk
Guide
Frokost i København - 10 af de bedste frokostrestauranter
3. jul. 2024 | Sabina, Spiseliv.dk
Guide
Romantiske steder til jeres bryllup
17. jun. 2024 | Sabina, Spiseliv.dk
Artikel
Passionerede ildsjæle gør Odense til en top gastronomisk destination