Rasmus
Hvor blev du af
Hvad med din bearnaise
Hvad med din bøf
Er den stadig lige mør

Sådan kunne man synge en sang om Rasmus Oubæk (tak for lån til De Eneste To) og hans gode bistro i St. Kongensgade, der som bekendt bærer hans navn, men heldigvis slutter sangen ikke her! (Og vi ved også godt, hvor Rasmus er, han er jo på MASH).

Restaurant Oubæk hedder stadig Oubæk, men ejerne er nye, om end de ikke er nye på stedet. De to kokke, Martin Hylleborg og Lars Petersen, som har stået bag komfuret i et pænt stykke tid efterhånden, har blot købt det, og det er der vel ingen grund til at være ked af: Bøfferne er stadig møre og velhængte, bearnaisen stadig svedig og pomfritterne sprøde. Restaurantchef Ahn blev allerede i januar 2010 skiftet ud med franske Christophe Rapp, som ihærdige restaurationsgængere måske vil huske fra Ensemble, og alt i alt er der ikke grund til bekymring.

Rasmus Oubæk lever i bedste velgående på MASH, og hans gode navn dækker fortsat over en kvali-bistrot af den tætteste slags. Tætteste? Hvad mener de (altså vi) dog? Er det mængden af smør i saucerne, der hentydes til? Eller mængden af besøgende på en fredag aften? Vi kan kun sige: Tag ind og se selv, hvis du ikke allerede har været der. Det er mere end helt ok, nu også med frokoståbent! Samt julemenu i december.

Åbningstider:
Mandag-lørdag: kl. 18-24 (sidste bestilling modtages kl. 22; man kan bestille bord enten til kl. 18 eller til kl. ca. 20)

Frokoståbent i perioden 29. november-18. december (bortset fra søndag): kl. 12-15.30

Efter 10. januar: Frokosåbent mandag-fredag: kl. 12-15.30
Aftenåbent mandag-lørdag: kl. 18-24