Det nye spisehus åbner allerede kl. 8 til bl.a. sprøde og lune vafler og sunde smoothies, men også nyfortolkninger som fx. chiagrød med havtorn, æble og skovsyre, som vil få mundvandet til at løbe hos veganerne. Op ad dagen er køkkenet klar til at kreere lækre burgere i gourmetklassen. Se, det er noget, der taler til både morgensmadselskere og børnefamilier, og spørger man den daglige leder, Julie Nielsen, betyder kvalitet utrolig meget for Fryd & Gammen: “Vi udvælger vores råvarer nøje. De er altid friske og gerne økologiske, og så forsøger vi at lave det meste selv”, siger Julie Nielsen om det nye spisehus, der åbner dørene den 18. november 2020.

På menukortet finder man morgenmadsklassikere så som hjemmebagt surdejsbrød med ost, yoghurt med frugt og granola og ristet rugbrød med avokado.

Sød eller saltet vaffel

Et andet twist på morgenmaden er Fryd & Gammens sprøde og lune vafler, som fås både som saltet vaffel med fx spinat og laks eller som sød vaffel med hjemmelavet nutella og brombær. “Vores vafler er som at spise dessert til morgenmad, bare på den sunde måde. Det tager nutella og bær op på et helt andet niveau og gør det til en lækker og luksuriøs morgenmad,” fortæller Julie Nielsen.

Hvis nordhavnerne er lige så store morgenmads-elskere som resten af København, så kan Fryd & Gammen med sit simple og unikke udvalg af morgenmadsretter kun blive en succes.

Nyt spisehus serverer unik kvali-morgenmad og lækre burgere_1

Et frokost og aftenmenukort, som begejstrer både store og små

Fra kl. 12 for de spisende gæster desuden mulighed for at sætte tænderne i lækre burgere og salater. Fryd & Gammen kommer til at dele adresse med BIG BIO på Hamborg Plads i Nordhavn.

Det giver biografgængere en oplagt mulighed for spise eller drikke noget lækkert inden eller efter en bio- date med vennerne, ungerne eller kæresten. Julie Nielsen fortæller, at det helt særlige ved Fryd & Gammen er, at det er et spisehus for alle - store som små:

“Vi har en ambition om at skabe fryd og gammen igennem et lækkert måltid, hjertevarmt værtskab og en uformel og hyggelig stemning, hvor børn er meget velkomne. Vi vil bl.a. lave fødselsdagspakker for børn i samarbejde med biografen, hvor man kan spise burger ved os og gå i bio sammen med alle vennerne,” uddyber hun.

Priserne afspejler da også Fryd & Gammen´s ambition om at ramme bredt. En burgermenu med brioche-bolle, fritter og dip koster kun 135 kroner, så man kan nemt medbringe hele familien. Og hvis den gode pris ikke imponerer lille Emma, så vil en milkshake med Oreos på toppen nok gøre tricket. Uanset hvad man er til, så er Spisehuset til for sine gæster fra morgen til aften og alle retter kan afhentes som Take Away.

Hvornår: Fra den 18. november 2020 kl. 18.00
Hvor: Hamborg Plads 6, 2150 København

Fryd & Gammen slår dørene op med et sukkersødt åbningstilbud. Vi forærer en gratis (surprise)dessert til aftenmenuen. Bestil allerede nu en bordbooking eller take away på frydoggammen.dk. Åbningstilbuddet gælder til og med den 19. november, hvor biografen har premiere på filmen “Retfærdighedens ryttere”.

Du kan trygt komme og spise, da vi tager alle forholdsregler for at minimere smitteriskoen, når du besøger vores nye spisehus. Vi holder god afstand, spritter hænder og overholder alle retningslinjer ifh. til Covid-19.

LÆS MERE OM FRYD&GAMMEN OG BOOK BORD HER