Nyt koncept hos Vægterkælderen

8/6 2016

 

Fredag den 3. juni åbnede Hotel Dagmar for det nye koncept i Restaurant Vægterkælderen. Ønsket er at bringe gæster og køkken tættere sammen. Vægterkælderen har bl.a. sat Kylling Rotisseriet ind i restauranten, så gæsterne kan følge med i hele processen. Det giver en unik stemning i den i forvejen historiske kælder.

 

Vægterkælderen glæder sig over at kunne tilbyde den bedste grill kylling i Ribe og omegn. Grill kylling er en populær spise i alle aldre og kan den samtidig nydes i spændende historiske omgivelser, så er rammerne sat for en unik oplevelse for hele familien. Vægterkælderen byder på meget mere end grill kylling på a la carten, så der er rig mulighed for eksempelvis saftige steaks, stegt Rødspætte eller husets burger.

Gæsterne bestemmer selv
Gæsterne er nu med til selv at bestemme sammensætningen af menuen. Når man har valgt sin hovedret, er der en række sideorders, saucer, garniture, kartofler m.m. at vælge i mellem, således får man lige det man har lyst.

Udvidede åbningstider
Vægterkælderen vil gerne være klar når gæsterne er, så derfor er restauranten nu åben alle ugens 7 dage, fredage og lørdage er Vægterkælderen åben helt til kl. 24, så man kan hygge videre efter middagen.

Vægterkælderen
6760 Ribe

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.