Med en måltidskasse, kan du få præcis den mad du ønsker. Du vælger simpelthen bare den kasse, der passer til dit behov og til din livsstil. Der er altså rigtig mange kasser at vælge mellem, så hvad enten du har en bestemt diæt, I er en stor familie, du kun ønsker økologiske råvarer eller noget helt andet, så er der en kasse, der passer til dig.

Familie-kasser

Som børnefamilie kan tiden være knap, og overskuddet er måske heller ikke i top. Derfor kan det være meget praktisk at modtage en kasse, med alt hvad der skal bruges til at mætte familien og til at glæde smagsløgene, uden at det kræver det helt store af forældrene. Det smarte ved disse måltidskasser er, at man bare taster hvor mange voksne og børn man er i familien og hvor mange dage man ønsker at have måltider til. Herefter kan man vælge lige præcis den type mad, man ønsker til familien, om det skal være kokkens favoritter, hvor man bare får en masse gode blandede måltider, eller om man ønsker en mere specifik kasse med mere fisk eller flere grøntsager, så er det også en mulighed.

Slankekasser

Ønsker du mere let mad, fordi du måske ønsker at holde vægten nede eller tabe dig, er dette også en mulighed. Med slankekasserne kan man glæde sig selv med god og smagfuld mad, som ikke gør det at tabe sig til en kedelig og træls situation. På denne måde opdager man nye og lækre retter, som samtidig er sunde og gode for dig, og som kan give dig inspiration til, hvordan slankemad også kan laves. Med disse slankekasser bliver det altså meget sjovere at være på kur, fordi man ikke behøver at følge en strikt madplan og lede i mange timer efter bestemte råvarer, men derimod modtager lækre og spændende råvarer, leveret lige til døren, med en præcis opskrift på dine nye lækre måltider.

Low carb high fat-kasse

Lever du efter LCHF principperne, er dette nu også blevet en mulighed at få som måltidskasse. Er du enten ny i LCHF, og ønsker at starte op på en overskuelig måde, hvor råvarer og opskrifter afleveres ved dig, direkte til døren, eller lever du efter denne livstil og ønsker at få ny inspiration, eller bare gøre hverdagen lettere ved at slippe for indkøb, så er denne kasse perfekt til dig. Med LCHF kasserne, kan du altså modtage alle dine måltider, præcis ligesom alle andre, og stadigvæk holde din livsstil præcis som du ønsker det. Det er med disse kasser blevet meget nemmere at gøre hverdagen mere overskuelig, da der ikke længere er begrænsning på hvem der kan modtage disse kasser, grundet at livsstil og udvalget i måltidskasser ikke stemmer overens. Nu er det muligt at få måltidskasser, til hver en bestemt diæt, og til hvert et ønske der måtte være til indholdet i måltidskasserne.

Nem eller færdiglavet mad

Hvis du er der, hvor du slet ikke ønsker at bruge din tid på mad, men stadig gerne vil have dejlig aftensmad, der smager af noget, så er der også mulighed for dette. Det er nemlig sådan, at du også kan modtage måltidskasser, med enten meget nemme måltider der ikke kræver meget af dig, eller du kan vælge at modtage kasser med måltider, der simpelthen er færdige og klar til at spise. Med denne løsning kan du fuldstændig eliminere din stress over madlavningen og indkøbene, og derimod bare nyde dine enten nemme eller færdige retter, præcis når du vil.