I de seneste godt 100 år har der ellers kun været åbent til frokost i Tivolihallen, der nok er mest kendt for at servere byens bedste (og eneste?) klipfisk og andre klassiske danske frokostretter.

Men nu er der altså andre boller på suppen - om man så må sige. Frokostrestauranten kommer til at fungere som hidtil med Helle Vogt bag roret, som hun dog overlader til sin svigersøn, når aftenen falder på.

"Vores udgangspunkt er klassiske danske opskrifter og gedigent håndværk, men vi leger også med tingene og kalder det, vi serverer, for mormormad med et twist. En rejecocktail er fx lavet af håndpillede rejer med avocadocréme, urter og hjemmelavet dressing, og vi anretter den lidt fiksere, end mange nok er vant til," siger Anders Busk om hvad man kan forvente fra køkkenet.

Med retter, der er lavet fra bunden af friske råvarer lover det godt, og tilmed er prislejet ganske fornuftigt med forretter til omkring 90 kr., hovedretter fra omkring 155 kr. og desserter til 70-80 kr. Hver aften fås desuden en 3-retters menu til 285 kr. eller 465 inklusiv vinmenu.

På billedet ser Anders Busk (i midten) og tjenerne Mikkel (til venstre) og Jonathan (til højre) seje ud til ære for fotografen.