Kvaliteten bliver den samme høje som i København, og Francis Cardenau, som er medejer af MASH, fortæller, at personalet fra Århus-filialen har tilbragt 3-6 måneder i København, hvor de er blevet oplært i MASH's koncept, så hvis man kan lide MASH i hovedstaden vil man sandsynligvis også kunne lide den i Århus.

Adressen er Banegårdspladsen 12 i de lokaler, som i mange år husede den anerkendte Århus-restauratør René Knudsens Restaurant René i Hotel Ritz.


Århusianerne er klar til trendy bøffer

I Århus glæder man sig til nyåbningen, som bliver en af den jyske hovedstads klart mest ambitiøse restauranter hvad angår koncept, indretning og økonomi. Rikke Malling fra Malling & Schmidt og Nordisk Spisehus ser frem til, at byens restaurationsscene generelt får "et løft", mens Søren Andreasen fra den populære Klassisk 65 er helt overbevist om, at bøffer lige er noget for århusianerne.


Bøfhusrevolution i hovedstaden

Det foregående år er bøfhuse poppet op mange steder i København, og i kølvandet på åbningen af MASH i Bredgade åbnede også Marriott Hotels Midtown Grill, Madklubben Steak, Riz Raz Steaks'n'Veggies og endnu en filial af MASH (i Skovriderkroen), mens "gamle" bøfhuse som Hereford Village, A Hereford Beefstouw og Jensens Bøfhus stadig består.