Aarhusianerne har for alvor taget Letz Sushi til sig, og sushikæden med det vedholdende fokus på bæredygtighed, ansvarlighed og økologi åbner nu sin fjerde restaurant i Aarhus.

Denne gang har Letz Sushi kastet sin kærlighed over Risskov, hvor de mandag den 27. februar åbner i spritnye omgivelser på Nordre Strandvej 58.

Den intime restaurant har plads til 16 spisende gæster samt et stort udeområde, hvor det fra foråret bliver muligt at nyde solen med sushi og kølig hvidvin.

”Risskov har længe stået højt på vores ønskeseddel, og nu er vi endelig klar til at åbne en ny, hyggelig restaurant. Vi har fundet en perfekt placering og ser et stort potentiale i den skønne bydel, hvor gæsterne både får mulighed for at sidde inde og ude eller forkæle sig selv med lækker takeaway. Det bliver min første restaurantåbning som ny direktør, så jeg glæder mig ekstra meget til at byde gæsterne velkommen i vores nye restaurant,” siger Søren Flemming Larsen, som tiltrådte som ny adm. direktør for Letz Sushi i februar.

Bæredygtig sushi vinder indpas i Aarhus

Letz Sushi åbnede i august en ny restaurant i Nicolinehus på Aarhus Ø, som indtil videre har overgået alle sushikædens forventninger. Gæsterne er strømmet til, og det vidner ifølge Søren Flemming Larsen om, at aarhusianerne i stigende grad tænker bæredygtighed, når de sætter sig til bords eller bestiller takeaway.

”Bæredygtighed bliver et stadig større konkurrenceparameter i restaurationsbranchen. Vi oplever, at aarhusianerne ikke længere kun efterspørger kvalitet og velsmag, men også ønsker at vide, hvor maden kommer fra, og hvordan den påvirker miljøet. Den bevægelse giver luft under et koncept som Letz Sushi, hvor vi dagligt arbejder på at blive Europas mest bæredygtige sushibrand,” siger Søren Flemming Larsen.

Letz Sushi serverer, som den eneste sushikæde i Europa, økologiske ris og fuldt ud certificeret bæredygtig fanget og ansvarligt opdrættet fisk og skaldyr samt fisk fra skånsomt kystfiskeri.