Konceptet er lavet af ejeren, Leonardo Flores, og cocktailbartenderen, Toby Efteland. Tilsammen har de mere end 25-års erfaring i branchen. Toby har en solid baggrund inden for whisky, har dystet mod de bedste og har blandt andet deltaget i Nordic World Class Finals. Leonardo startede som cocktailbartender i 2004, og åbnede sin første bar 2006. Og har siden hen været bestyrer i diverse barer gennem årene.

Med på teamet har de deres trofaste Mr. Flamboyant, som barens tredje medlem og har en charme udover det sædvanlige. Når han ikke bruger tiden på at lave fancy cocktails, bruger han tid på at skrive om dem, han er stedets egen Hemingway.

De har nu taget det næste skridt for en whiskybar, netop at alle cocktails på menukortet har indeholder whisky, enten i form af hjemmelavet sirup eller ved whisky som kernen i cocktailen.
The Barbershop har undergået en mindre ombygning, og gemmer nu på flere rum, hvoraf et er dedikeret til husets fineste og mest spændende whiskyer.

I Whisky samlingen findes flere unikke flasker eller limited editions, og trods stedet beskedne størrelse er der mere end 100 whiskyer at vælge i mellem.

Også for par og kvinder

The whiskybar vil gerne modbevise den myte, at kvinder ikke drikker whisky. Og har derfor designet et cocktailkort, som tiltrækker begge køn, og ikke kun det mandlige køn.

Endnu en sjov gimmick for stedet er, at man har valgt at dedikere 3 cocktails til par, således at man er to personer om disse cocktails.
Endvidere er der specials for par om torsdagen.

Husets specials

Husets varemærke er Old Fashioned, hvor der kan vælges mellem 4 forskellige på menukortet. Man kan selvfølgelig også få kreeret sin egen, ud fra det amerikanske whisky udvalg.

Om man er til skotsk, irsk, amerikansk, asiatisk eller skandinavisk, så findes det i huset.

On The tap:

Lyster man efter en whisky cocktail, kan altid få en Manhattan eller en Old Fashioned on the tap.

Smagninger

En gang om måneden kan man også deltage i de åbne whisky smagninger, der altid byder på et nyt og spændende tema.

Du kan endda få parret din whisky til nogle husets special øl.

 

Velkommen til Københavns nye All Whisky cocktailbar.