Juleguide for Odense og Omegn_8

Julebord hos Sortebro Kro

Jul i det smukkeste bindingsværk med mad fra et køkken, som giver sig god tid for at bringe smagen af Jul på tallerkenen og i glasset, krydret med hyggelig og god betjening. Kroen ligger i Den Fynske Landsby med god parkering og en idyllisk lille gåtur ned til kroens indgang. Sortebro Kro har nogle af de smukkeste og mest velbevarede historiske stuer, som danner rammen for en eventyrlig jul og samtidig har nutidens komfort. Julebordet serveres ved bordet og her er både Det store Julebord med 4 serveringer og Det lille Julebord med 2 serveringer. Se Julebordet her

Læs mere om Sortebro Kro og book bord online

Juleguide for Odense og Omegn_9

Julebord hos Munkebo Kro

Idylliske Munkebo Kro med 3 længer bindingsværk og stråtag, hvori de små sprossede vinduer fra værelserne gemmer sig, og har direkte udsigt til fjorden, ganske få kilometer fra Odense by. Her kan du spise Julen ind med små delikate anretninger, som serveres ved bordet af 4 serveringer. Kroen´s indgang med de brede trapper, gadelamperne som taget ud af Den Gamle By og en hjertevarm modtagelse i receptionen lægger kimen til en god aften. Julebordet serveres mod forudbestilling senest kl. 16 på dagen fra fredag den 18. november til søndag 18. december.

Læs mere om Munkebo Kro
eller reserver bord på 65974030 eller mail info@munkebokro.dk

Juleguide for Odense og Omegn_10

Julefrokost hos Flakhaven Gastro

Altid festlige Flakhaven med bryggeri, ølkælder, sommerterrasse, events, restaurant på det gamle fortov ved Rådhuset i centrum af Odense by. Huset kendt som Bryggeriet Flakhaven ligger helt centralt i HC. Andersen´s by med parkeringskælder og trafikal hovedårer lige under sig. Restauranten blev i sin tid bygget henover det gamle fortov, da vejen blev sløjfet og som i dag er en del af gågaden. Julen fejres med god traditionel julemad pakket ind i forskellige julepakker i festlige omgivelser med højt til loftet.

Læs mere om Flakhaven Gastro og book bord

Juleguide for Odense og Omegn_11

Grand´s Jule Te Selskab

Restaurant Grand lægger op til et elegant Juleteselskab i bedste engelske tradition lørdag den 17. december. Det smukke Hotel Grand byder ind til en formidabel eftermiddag med Afternoon Tea pakket ind i en helt speciel juleudgave. Men inspiration fra salonerne i London byder Restaurant Grand på et udsøgt udvalg fra det søde og det salte køkken i 3 serveringer. Hotellet har flotte værelser med stor komfort, skulle man kombinere denne juleoplevelse med en shoppingweekend i Odense.

Læs mere om Restaurant Grand og book bord

Juleguide for Odense og Omegn_12

Julen hos Under Lindetræet

I det gamle hus under Lindetræet, overfor det ligeså gamle H.C. Andersen´s hus i Odense´s gamle bydel med brostensbelagte stræder og med byens centrum i gå afstand bliver der kræset for julens smage og hygge. Restaurant Under Lindetræet´s menuer tilberedes med sæsonens råvarer og derfor bliver menuerne dejlig julet fra midt november og hele Julemåneden. Om eftermiddagen, hvor husets kaffe og kage står klar til lækkersultne og kaffetørstige gæster, er der huset´s hjemmelavet Julegløgg, som også kan nydes om aftenen.

Læs mere om Restaurant Under Lindetræet og book bord


Juleguide for Odense og Omegn_13

Juleplatte og Julegløgg hos Olivia Brasserie

Julen hos Olivia Brasserie, som ligger midt i det gamle Vintapperstræde, omgivet af hyggelige beværtninger og butikker i hjertet af Odense, fejres med Julegløgg og en dejlig Juleplatte til frokost. Indenfor er hyggen rustik og atmosfæren stemningsfuld og for dem som kan lide lidt frisk luft, byder terrassen ind med ternede duge og masser af tæpper under markisen.

Læs mere om Olivia brasserie og book bordet