Den italienske mesterchef Achille Melis opnår endnu en præmie for innovativ og enestående madoplevelser med respekt for italienske traditioner og råvarer.

Den 18 januar til Gambero Rosso’s “Vini d’Italia 2018”, som blev holdt i Moltkes Palæ i København, blev Ristorante San Giorgio kåret som “Københavns bedste traditionelle restaurant 2018” af den berømte italienske guide Gambero Rosso.

Om Guiden:

Gambero Rosso er den mest kvalificerede og mest kendte italienske guide for mad og vin i Italien.

Siden 2017 laver guiden også en udgave af italienske spisesteder i udlandet og beskæftiger sig med de cirka 6000 italienske restauranter, der ligger udenfor Italien.

For italienerne er det af stor værdi at guiden udspringer i Italien og har derfor en kvalificeret baggrund i at kunne bedømme italienske restauranter. Gambero Rosso’s udgangspunkt er helt anderledes end de andre madguider på markedet, den er specifik og har et dybere og mere kvalificeret kendskab til emnet.

Staben på den 30 år gamle guide er sammensat af mennesker, der kan deres kram, de kender i detaljer til de italienske traditioner, råvarer og tilberedningsmetoder. Det gør at deres vurderinger er autentiske, og at de igennem deres guide får det sande Italienske køkken, ude i verden, til at smage som det skal.

Den udenlandske redaktion af guiden er styret af Lorenzo Ruggeri, international redaktør, Gerardo Antelmo, journalist, TV vært og madanmelder, Tina Ericsson, chef for internationale arrangementer.

Gambero Rosso anses som den vigtigste madbibel i Italien. Vi danskere er begyndt at gøre os bekendt med guidens tilstedeværelse i Danmark, og med Gambero Rosso’s udnævnelser er man ikke i tvivl om hvor man spiser godt.