Lørdag den 9. marts serveres en udsøgt brunch i hotellets smukke historiske sale, Palmehaven & Louis XVI. Disse sale har været ramme for storslåede fester igennem tiden, så det er en unik mulighed for at sidde i disse storslåede sale og nyde en eksklusiv brunch. 

Uanset om noget skal fejres, eller nogen fortjener forkælelse, er her en magisk, mindeværdig og gastronomisk oplevelse akkompagneret af jazzede toner. 

Brunchen serveres som en overdådig buffet og rummer alt hvad hjertet måtte begære på en lørdag. Du kan se frem til alt fra smørcroissanter til hummerbisque.

Hotel D´Angleterre åbner sine historiske sale Palmehaven og Louis XVI for lørdagsbrunch_2

Se hele menuen her:

Et glas champagne

Æg Florentine, croutoner, sauce Hollandaise & dildolie

Surdejshævet morgenbrød & kernefuldt rugbrød

Smørcroissanter & wienerbrød

Melonsalat med bær, passionsfrugt & shiso-karse

d'Angleterre marmelader

Chia-yoghurt med honningristet granola

Let røget laks med friskostcreme, dild & hvid radisecrudite

Let-bagte kammuslinger, små kartofler & fuglegræs

Torskeryg, saltede mandler, blomkåls crudite & vaniljeolie

Quiche med tørret skinke, brændte løg & vesterhavsost

Hummerbisque, persilleolie & portobello-svampe

Dansk & italiensk charcuteri

Røræg, rosmarinbacon & brunchpølser

Pankopaneret unghanebryst, karl johan-svampe & urtesalat

Kalveculotte, dijon & kalveglace

Perlebygotto med friskost, forårsløg & æbleeddike

Cæsarsalat, vesterhavsost & hvedecroutoner

Danske gårdoste, hybenkompot & knækbrød

Amerikanske pandekager & ahornsirup

Hasselnøddetrøfler

Citronmazarin med marengs

Chokolademousse med broken gel

Smoothie & juice

Bloody Mary

Kaffe & te

Pris per person: 995,-

Book HER

Reservationer kan kun foretages online gennem DinnerBooking.

Bemærk, at bordreservation er til selskaber på fire eller flere gæster.