Lørdag den 9. marts serveres en udsøgt brunch i hotellets smukke historiske sale, Palmehaven & Louis XVI. Disse sale har været ramme for storslåede fester igennem tiden, så det er en unik mulighed for at sidde i disse storslåede sale og nyde en eksklusiv brunch.
Uanset om noget skal fejres, eller nogen fortjener forkælelse, er her en magisk, mindeværdig og gastronomisk oplevelse akkompagneret af jazzede toner.
Brunchen serveres som en overdådig buffet og rummer alt hvad hjertet måtte begære på en lørdag. Du kan se frem til alt fra smørcroissanter til hummerbisque.
Se hele menuen her:
Et glas champagne
Æg Florentine, croutoner, sauce Hollandaise & dildolie
Surdejshævet morgenbrød & kernefuldt rugbrød
Smørcroissanter & wienerbrød
Melonsalat med bær, passionsfrugt & shiso-karse
d'Angleterre marmelader
Chia-yoghurt med honningristet granola
Let røget laks med friskostcreme, dild & hvid radisecrudite
Let-bagte kammuslinger, små kartofler & fuglegræs
Torskeryg, saltede mandler, blomkåls crudite & vaniljeolie
Quiche med tørret skinke, brændte løg & vesterhavsost
Hummerbisque, persilleolie & portobello-svampe
Dansk & italiensk charcuteri
Røræg, rosmarinbacon & brunchpølser
Pankopaneret unghanebryst, karl johan-svampe & urtesalat
Kalveculotte, dijon & kalveglace
Perlebygotto med friskost, forårsløg & æbleeddike
Cæsarsalat, vesterhavsost & hvedecroutoner
Danske gårdoste, hybenkompot & knækbrød
Amerikanske pandekager & ahornsirup
Hasselnøddetrøfler
Citronmazarin med marengs
Chokolademousse med broken gel
Smoothie & juice
Bloody Mary
Kaffe & te
Pris per person: 995,-
Reservationer kan kun foretages online gennem DinnerBooking.
Bemærk, at bordreservation er til selskaber på fire eller flere gæster.