Før hed stedet Café Amsterdam, og som den restaurantglade københavner måske vil erindre, så var det et rigtig godt sted at gå hen og få moules frites – passende nok i og med  moules frites er en rigtig Amsterdam-klassiker. Og klogt nok har Nathalie Beck, der netop lægger navn til den nye bistro i Holbergsgade, valgt at køre videre med såvel moules som frites, så Café Amsterdams gamle stamkunder ikke går forgæves! Heller ikke aïolien skulled et skorte på...

Men måske stopper genkendeligheden for Amsterdam-stamkunderne så også der, for Nathalie Beck har valgt at gennemrenovere lokalet helt og aldeles, sågar toiletterne har fået en tur, og det trækker da i hvert fald ikke ned. Nu er det imidlertid maden, det handler om, og menuen er lige ud ad landevejen klassisk bistro-køkken til de overkommelige bistropriser, som vi efterhånden har vænnet os til, nemlig 2 retter for 235 kr., 3 retter for 285 kr., 4 retter for 335 kr. og 5 retter for 385 kr.

Frokostserveringen påbegyndes først i maj måned, men man kan godt glæde sig; der er både moules frites, Becks burger, klassisk spansk omelet med kartofler (tortilla), pariserbøf og cæsarsalat, blot for at nævne lidt. Priserne løber fra 48 kr. for dagens suppe til 98 kr. for Becks burger; altså ikke én frokostret til over 100 kr.! Det skulle vel nok være til at have med at gøre.

På middagssiden er der frit slag mellem fire forretter, fire hovedretter og tre desserter. Forretterne tæller hummerbisque, kammuslinger og foie gras, mens hovedretterne tæller laks, lammeryg og oksemørbrad med eller uden bearnaise. Og så er der naturligvis omtalte moules frites. Samt en hulens masse herlige desserter!

Også vinkortet er til at have med at gøre; det ser ud til, at de bl.a. har været en tur omkring Laudrup Vin, og priserne starter ved 200 kr. flasken. Som en sidste trumf kan man også hos Nathalie Beck få en teatermenu, og beliggenheden taget i betragtning er det nok et klogt træk.