Flyverbøffen er tilbage:  MASH genåbner i Københavns Lufthavn_1Der er endnu en grund til at glæde sig til næste ferie, når MASH igen slår dørene op i Københavns Lufthavn. Den populære steakrestaurant genåbner den 1. februar og giver dermed de rejsende endnu en mulighed for en restaurantoplevelse inden afgang.

Restauranten åbner med helt ny indretning og en menu, der både har plads til de klassiske favoritter og nye tilføjelser. Der vil fortsat være et godt udvalg af deres velkendte og velhængte udskæringer, men køkkenet byder også på et større fokus på grønnere valg med en serie af nye vegetariske retter og et udvidet udvalg af forretter, fisk og skaldyr.

”Det er noget særligt ved at være i lufthavnen, og den særlige stemning og forventningsglæde skal vi matche i restauranten. Der er et sjovt benspænd i at levere en god serviceoplevelse og et fantastisk måltid med et godt glas vin til på relativt kort tid – det er også en del af konceptet,” siger Mikkel Glahn, CMO og partner i MASH.

Menuen i lufthavnen byder på alt fra dansk ribeye til den legendariske MASH-burger, mens forretterne blandt andet tæller tuntatar, gnocchi og risotto.

Flyverbøffen er tilbage:  MASH genåbner i Københavns Lufthavn_2

En kontrast til den travle hverdag

Udover en opdateret menu, får restauranten også et nyt og opdateret interiør, der blender ind med lufthavnens mørke gulve og rolige farver. Målet er at skabe en afslappet stemning, der står i kontrast til den livlige og travle atmosfære, der kan være i en lufthavn. Det giver mulighed for at læne sig tilbage, nyde det gode selskab og blive serviceret inden afgang.

Genåbningen spreder også glæde internt i Københavns Lufthavn, da MASH bibringer noget særligt til udbuddet af spiseoplevelser.

”Vi glæder os til at byde MASH velkommen tilbage og tilbyde de rejsende endnu en helt særlig oplevelse i lufthavnen. For os handler det om at skabe et bredt udvalg af madoplevelser – fra den hurtige bid på farten til et besøg på et sted som MASH, hvor der er lidt mere tid til at nyde sin kvalitetstid med både maden, vinen og det gode selskab,” siger Casper Frimann, der er Food & Beverage Business Partner i Københavns Lufthavn.