Så, sæt kryds i kalenderen og vær med, når der igen kommer liv og glade dage på pladsen for enden af Inderhavnsbroen.

”Vi glæder os simpelthen sådan til at kunne byde både lokale og turister velkommen til gadekøkkenet,” fortæller Kira Thanning, direktør hos Broens Gadekøkken.

”Vores fantastiske placering kun 10 minutter fra Nyhavn gør, at Broens Gadekøkken er det perfekte sted at få sig den lækreste street food og en øl (eller to), mens du nyder udsigten over havnen og venter på byens måske flotteste solnedgang.”

Det er femte gang, at Broens Gadekøkken åbner på Den Grønlandske Handels Plads og endnu engang er det med flere nye madboder, der står klar til at servere virkelig lækker street food.

FÅ DEN LÆKRESTE STREET FOOD I INDRE BY: NU ÅBNER BROENS GADEKØKKEN_1

CONTAINERKØKKENER, DER FORKÆLER DINE SMAGSLØG

”Broens Gadekøkken skal altid være en oplevelse. Derfor har vi nu givet vores barer et helt nyt udtryk og fået flere nye madboder med ombord,” fortæller Kira Thanning.

Glæd dig bl.a. til at smage mad fra:

Poulette serverer skarpe, krydrede, friske, møre, duftende og sprøde sandwiches med fried chicken og fried tofu. Deres slogan er ”Spicy by default”, fordi de ikke er bange for at bruge krydderier. Hos Poulette er maden derfor både stærk og krydret.

Simple Feast er kendt for deres plantebaserede måltidskasser og produkter. Hos Broens Gadekøkken tager de deres tilgang til mad og omsætter den til street food, der er uhøjtidelig og med inspiration fra hele verden.

District Tonkin er en vietnamesisk restaurant med et mål om at give deres gæster en unik, lækker og uforglemmelig oplevelse – så der er noget at se frem til, når du besøger deres street food-container. Hver ingrediens er nøje tilberedt til at forkæle dine sanser.

Du kan selvfølgelig stadig smage de gamle favoritter i Broens Gadekøkken. Flere af dem har endda fået et penselstrøg eller to, så de står helt skarpt til åbningen den 25. marts.

FÅ DEN LÆKRESTE STREET FOOD I INDRE BY: NU ÅBNER BROENS GADEKØKKEN_2

HVILKEN BAR ER DIN FAVORIT?

Broens Gadekøkken har i alt fire forskellige barer at vælge imellem. Og ligesom de har brugt vintermånederne på at finde nye madboder, har de også givet flere af barerne et nyt udtryk.

Deres Solbar midt på pladsen har eksempelvis fået et ansigtsløft og er blevet udvidet, så der nu er mere plads til både bartendere og alle de gode drikkevarer.

Wine, Bubbles & Spritz er navnet på deres helt nye bar, som byder på masser af forskellige vine, champagne, cava og særligt udviklede spritzers.

LIVE MUSIK OG TILBUD I BAREN

Broens Gadekøkken åbner fredag den 25. marts, hvilket de markerer ved at fyre op for den gode stemning hele weekenden med brandvarme tilbud i baren, dj’s, musik, smagsprøver mm.