Restaurant Jordnær, som ligger i Gentofte, har i den grad vist, at de har det der skal til for at være med i topligaen på den gastronomiske scene. Siden Eric Vildgaard og Tina Kragh åbnede dørene i 2017 har de modtaget 2 Michelin stjerner - Det er en præstation i sig selv!

Eric Vildgaard flot placeret blandt `The Best Chef Top 100`_2

Eric Vildgaard har formået at skabe smukke kreationer fra det nordiske, franske og asiatiske køkken i en sublim harmony af smagsnuancer, som tiltrækker gæster fra hele verden. Og dette 
har bevirket at Eric Vildgaard nu er blevet en del af `The Best Chef´ og her er han røget lige ind, pladseret som Nr. 40 ud af 100. 

René Redzepi vandt The Best Chef Award 2020 og sidste års vinner Björn Frantzen fra Sverige blev Nr. 2. Selvom det er en anden award, bør Rasmus Munk også nævnes her, da han løb med prisen ´The Best Chef Science Award´. Denne pris gives for sin exceptionelle forskning, eksperimentering og transformation. 

For Eric og Tina har 2020 været et forunderligt år med mange udfordringer og alligevel et rigtig godt år. Det starter med 2 Michelin stjerner, hvorefter de må lukke deres restaurant ned i 2 måneder og nu med en flot entré ind i The Best Chef Awards. "En smule surrealistisk. Vi ønsker dog at takke alle vore kollegaer, som har været så venlige at stemme på os. Vi håber snart at se alle igen her på Restaurant Jordnær og ønsker at alle kommer godt ud af denne svære tid, som vores branche befinder sig i" slutter Tina og Eric Kragh Vildgaard.

Se listen over The Best Chef award Top 100