Flere søde sager til danskerne
Navnet på konditoriet bliver Exclusive Pastries by Nikolaos Strangas, og det kommer til at ligge i det gamle bageri på Aaboulevarden 7 på Frederiksberg. Med sit konditori vil Nikolaos sætte gang i intet mindre end en kagerevolution, fordi han mener, det er en skam, at vi i Danmark ikke har så stolt en tradition for søde sager, som vi burde have.

"Når man tager til udlandet, fx Spanien og Italien, støder man på virkelig smukke pastry shops, hvor vinduerne bugner af kager, desserter og søde sager. Man kan godt få gode kager i Danmark, men ikke det helt overdådige udvalg. Det vil jeg gerne bidrage til at få lavet om på, for selvom der på den gastronomiske front er sket utrolig meget bare i løbet af de otte år, jeg har boet her, så er vi ikke helt fulgt med på dessertfronten."

I konditoriet vil man kunne få et overvældende udvalg af kager, søde sager og desserter, og der vil være 12-15 siddepladser til dem, der ikke kan vente med at smage. Her vil der desuden blive serveret eftermiddagste med udsigt til Søpavillonen. Første åbningsdag bliver i slutningen af oktober, om alt går vel.