Er du til Bøf med bearnaise eller smørstegt Helleflynder?_3Rosé Rosé bar og bistro ligger på et hjørne med terrasse på begge sider ud til Strandvejen og Øregårdsparken. En elegant fransk oase med munter stemning, dejlig mad og skønne vine, serveret af dygtige tjenere. Bistroen er hyggelig alle dage og hvem har ikke lyst til en god bøf med hjemmelavet bearnaise eller smørstegt Helleflynder med syltet tomat, glaskål, dildolie, røget muslingeblanquette med ørrederogn, serveret med små kartofler vendt i persille.

Er du til Bøf med bearnaise eller smørstegt Helleflynder?_4

Rosé Rosé Bistro og Bar har åbent hele ugen, så der er rig mulighed for en lækker forkælelse hvad enten du er til små franske klassikere og Smørrebrød til frokost eller en fransk middag til aften i restauranten eller på terrassen en lun sommeraften.

BOOK BORD 

Og har du hørt om hvad der foregår i Ulvedalen?

Der er gået fuldstændig Ragnarok i den, så måske godt med en uimodståelig teatermenu til alle jer der skal til udendørs teater i Dyrehaven.

Køkkenet har sammensat en to retters specialmenu som består af:

Forret: Rimmet laks med syrnet fløde, dildolie, saltet agurk og fennikelcrudité.

Hovedret: Rosastegt kalvefilet med grønne asparges, små gulerødder, nye kartofler og svampesauce med ramsløg.

Pris 349 kr.

Ankomst er fra kl. 17.30 til 18.30 og I har uanset ankomsttidspunkt bordet til 19.30, så I kan nå at finde jeres teaterpladser inden kl. 20.30.

BOOK BORD ONLINE HER