Sidste år var det  en piratudklædt spanier fra Casa Alonso, der tog føringen foran eksempelvis Skildpaddens Ninja Turtle og de smukke tjenerdamer fra Peder Oxe og Jensens Bøfhus.

Hurtighed, stil og fairplay
Kriterierne for at vinde er hurtighed, stil og fairplay, dvs. først og fremmest lægges der vægt på, at maden kommer hurtigt til dommerbordet, men det kunstneriske udtryk og serveringsteknikken vurderes også, ligesom der i år er indført dopingkontrol og vil blive slået hårdt ned på snyd. Sidste år modtog flere dommere røde roser og cognac som bestikkelse, hvilket betegnes som skandaløst - men mon det alligevel tæller op i bedømmelsen?

Det kan man selv se på tirsdag, hvor der også er mulighed for at vinde en middag på Peder Oxe eller Huks Fluks. Der trækkes lod blandt publikum, som inden løbet kan udfylde konkurrenceflyers med deres bud på, hvilken restaurant, der vinder løbet. Konkurrencen starter kl. 13.

Dommere ved arrangementet er bladsmørere fra hele landet med journalist Jørgen Herbert som konferencier.