Da Ché Fè åbnede, var det Danmarks første og eneste italienske trattoria med et særligt fokus på økologi i både mad og vin. Økologiske råvarer, hvoraf de fleste egen importeres fra Italien, er stadig en grundpille i stedets filosofi, men der har også altid været et tydeligt element af uhøjtidelighed og anarki i Che Fes DNA, som gør at tingene ikke altid er sort/hvide. Mange af Ché Fés små vinleverandører er bønder, der ikke har råd til en kompliceret, økologisk certifikationsproces, på grund af deres nicheproduktion. De laver dog guddommelige vine, og sommelier Katrine Giorgio satte vinproducenterne i første række, og gav afkald på det guldmærke, som ellers ville have kunnet stemple restauranten som gennemført økologisk.

Fra trattoria-mad til gourmet menu

2 italienske kokke fra noma-restauranten 108, var blevet fritstillet under corona-krisen, og Alessandro og Katrine greb chancen for at hyre dem, og sammen med Ché Fès team udviklede de et nyt udtryk, der samtidigt var tro mod det italienske køkken.


Ché Fé takker af efter 11 år med italiensk gourmet menu og du kan nå at være med!_1

Tid til en flot finale og nyt liv

Sjældent varer noget for evigt, selvom det er godt, og for Alessandro Jacoponi er det tid til en pause fra restaurationslivet og nyde mere tid med sin familie. Ché Fé takker først helt af den 13. maj 2023, hvilket giver tid til at en sidste forkælelse til alle gæster, også dem som stadig mangler at få smagt det italienske køkken på en anderledes måde. 

Finale menu med 5 serveringer og et glas forfriskende Prosecco kr. 495,-

Se menuen her og book bord