Det bliver en sand festdag, når The Burger Shack sparker året i gang med flammegrillede burgere, til de burgerhungrende aalborgensere. Personalet står klar til, at tage imod tømmermænds ramte gæster fra 13.00-21.00 og der er lagt op til et nytårsaftens afterparty af de helt store.

”Det har længe været under opsejling, at vi skulle åbne i Aalborg og nu er dagen næsten kommet og det skal nok blive en stor festdag, hvor vi får hilst på befolkningen og får skudt 2018 godt i gang, med en masse flammegrillede Shack Burgere over disken.” Rebecca Kaufholz, Restaurant Manager – The Burger Shack, Aalborg

Et afbræk fra dagligdagen
Der har været megen efterspørgsel efter den prisvindende Shack Burger, og nu er der blevet fundet lokaler, der matcher The Burger Shacks ønske om et intimt rum, der byder på varme og glæde og en central beliggenhed. Restauranten er derudover blevet dekoreret, som de andre restauranter, med træ på væggene, rustikke dekorationer og en portion god dansk hygge. ”For os er det alfa omega, at vi skaber et rum hvor vores gæster kommer væk fra dagligdagens trummerum og ind i en hyggelig træhytte, der minder mest af alt om en canadisk skovhytte, men med den danske hygge i højsæde.” udtaler Mathias Nyhuus der er kommunikations koordinator hos The Burger Shack.

Lige i hjertet af Aalborg
Med et konstant fokus på bæredygtighed, økologi og fokus på dyrevelfærd skiller The Burger Shack sig ud fra mange af de andre konkurrenter på markedet. Grøntsagerne er økologiske og er dermed 100% frie for sprøjtemidler, overskydende mad bliver afleveret til REFOOD og kødet kommer fra fritgående kvæg, der har fået lov at græsse frit. Det er det der er med til at Shack Burgeren ikke bare smager godt, men at du også kan spise den med god samvittighed. ”Med studievenlige priser, gode fokuspunkter og en fantastisk placering tæt på Salling, Boulevarden og Jomfru Ane Gade føler vi, at vi rammer Aalborg lige i hjertet og vi glæder os til at aalborggenserne bliver en stor del af vores forretning.” udtaler Mathias Nyhuus.

Fem restauranter på 2 år
Den internationale burger dag, 1. januar, er helt speciel for den dansk/amerikansk inspirerede burgerjoint. Det er nemlig også 1 årsdagen for åbningen af deres restaurant i Randers og med Aalborg åben er de oppe på 5 restauranter fordelt i Aarhus, Herning, Randers, Horsens og nu Aalborg. ”Det har hele tiden været i vores tanker at åbne i Aalborg og jeg er utroligt stolt over at vi nu kan sige, at vi åbner. Det er et skridt på vejen mod vores mål om, at ligge i hele landet og samtidigt et vigtigt skridt og vi glæder os til at komme i gang.” udtaler kædechef Philip Kejser.