Kokken Morten Bech Køster, som også har restauranten Aarhusgade No 1, åbner nemlig i starten af oktober sin hverdagsbistro, Bistrot Bobo i højhuset Domus Portus lige ved Nordhavn Station.


Fjendtligt indstillede restauranter

Konceptet bliver afslappet, tilbagelænet og børnevenligt på traditionel, fransk manér.

"Jeg har i mange år undret mig over, at et restaurantbesøg i København så sjældent foregår på gæstens præmisser. Og i en bydel som Østerbro, der i den grad er fyldt med klapvogne, barnevogne og børnetøjsbutikker, er det da underligt, at så mange restaurationer er næsten fjendtligt indstillet overfor børnefamilierne. På Bistrot Bobo er der plads til alle, og kvaliteten skal være ordentlig. Gode retter, god kvalitet, sund mad og hurtig servering. Det som jeg selv har brug for en hverdagsaften efter en lang dag på kontoret," siger Morten Bech Køster.


Franske bistroretter til rimelige priser

Menukortet på Bistrot Bobo kommer til at bestå af franske bistrokklassikere som chevre chaud, anderilette, moules frites, lammecassoulet, gateau marcel, og prisniveauet bliver ganske rimelig med forretter fra 50 kr. og hovedretter fra 100 kr. Der er desuden et særligt menukort til de kræsne børn.