Tag den udsøgte smag af Baileys Original Irish Cream og forestil dig, at du kombinerer den med smagen af friskbagt chokoladekage toppet med cream cheese og drysset med en knivspids kakao - så har du Baileys Red Velvet Cupcake.

Efteråret står for døren, og i den kommende tid pakker vi sommerens picnictæpper sammen og trækker indenfor i varmen. Den kølige luft og de okkerrøde blade, der daler fra træerne om efteråret, indbyder til eftermiddage derhjemme med lune sokker på. Og hvis du vil skrue lidt ekstra op for hyggen og selvforkælelsen, er Baileys Red Velvet Cupcake et oplagt supplement i sofaen, når du trækker fødderne op og sætter dig til rette.

Baileys Red Velvet Cupcake er også oplagt som værts- eller værtindegave, hvis du ellers selv kan holde fingeren fra den. Den eneste dårlige nyhed er faktisk, at den kun bliver produceret i et begrænset oplag.

- Vores Red Velvet Cupcake er på sin egen måde blevet en berømthed i kageverden og en personlig favorit hos mange. Nu har Baileys gjort varianten endnu mere tilgængelig, fordi den fra dette efterår kan købes i helt almindelige dagligvarerbutikker. Når mørket lægger sig over Norden, glæder det os, at Baileys Red Velvet Cupcake kan bidrage til at gøre efterårets sammenkomster endnu mere hyggelige, siger Tina Timm fra Diageo.

Baileys Red Velvet Cupcake serveres perfekt helt enkel med en isterning. Men falder du i den mere eventyrlystne kategori, kan du også bruge den som ingrediens i cocktails. Hvad med en Red Velvet Cupcake Hot Chocolate eller en Red Velvet Cupcake Martini?

DET SKAL DU BRUGE TIL 2 PERSONER

10 cl Baileys Red Velvet Cupcake
5 dl mælk
160 g hakket mørk chokolade

Fløde

Skumfiduser

SÅDAN GØR DU

1. Fordel chokoladen jævnt i to kopper.

2. Varm mælken op i en gryde, og hæld den derefter over chokoladen i kopperne.

3. Lad kopperne stå et par minutter, inden du rører rundt, så den sidste chokolade smelter.

4. Tilsæt nu 5 cl Baileys Red Velvet Cupcake til hver kop, og rør godt rundt igen.

5. Til sidst topper du med fløde og skumfiduser.