Økologisk brunch i Aarhus

På Cafe Kaffegal i Nørregade i Aarhus kan du nyde en lækker og bæredygtig brunchoplevelse. Vores fokus på økologi, bæredygtighed, fairtrade og dyrevelfærd gør os til det ideelle sted at besøge, når du har lyst til en velsmagende brunchbuffet. Vi anbefaler at bestille brunch og bord i forvejen for at sikre dig en plads ved vores populære brunchbuffet, der skræddersyes efter antallet af bordreservationer for at minimere madspild. Hvis du foretrækker en mere traditionel morgenmad, kan du vælge mellem vores lækre morgenmadstallerken eller vores varierede brunchtallerken. Priserne starter ved kun 59 kr., så du kan nyde en fantastisk brunchoplevelse til rimelige priser. Og til de, der sætter pris på nostalgiske smagsoplevelser, tilbyder vi også hjemmelavet øllebrød. Kom og oplev vores dedikation til kvalitet, bæredygtighed og en fantastisk brunch i Aarhus på Cafe Kaffegal.

Luksusbrunch

Hver søndag kan du opleve en fantastisk brunchoplevelse hos brødrene Koch på deres populære restaurant, Det Glade Vanvid, i Aarhus. Vores brunchbuffet er intet mindre end en overdådig fest for smagsløgene, og du kan nyde den i smukke omgivelser med udsigt over den idylliske lystbådehavn. Vores gigantiske udvalg på brunchbordet vil forkæle dig med alt fra frisk yoghurt og frugt til lækker laks med rævesovs, saftig kalveskank og møre svinekæber. Og selvfølgelig må vi ikke glemme vores hjemmebagte kager, der er perfekte til at afslutte måltidet med en sød fornøjelse. Hos Brødrene Koch finder du alt, hvad hjertet begærer på vores overdådige brunchbuffet. Vi anbefaler at reservere bord i forvejen for at sikre dig en plads til denne fantastiske brunchoplevelse. Prisen er kun 295 kr. per person, og drikkevarer er inkluderet. Oplev den bedste brunch i Aarhus hos Brødrene Kochs Det Glade Vanvid.

Fransk brunch i Aarhus
Juliette er en af de bedste cafeer og brasserier i Aarhus, der specialiserer sig i autentisk og velsmagende fransk mad. Vi tilbyder en unik spiseoplevelse i hyggelige omgivelser, hvor du kan nyde det enkle og rustikke franske køkken. I weekenderne kan du forkæle dig selv med vores populære brunch, der findes i både en vegetarisk og en klassisk version. Vores brunchmenu omfatter lækkerier som blødkogt æg, saftig merguezpølse, skyr med kompot og andre delikate retter. Hvis du besøger os i hverdagene, kan du prøve vores morgencomplet, en skål med skyr og hjemmelavet müsli, en velsmagende croque monsieur eller madame samt vores specialitet, æg en cocotte. Og selvfølgelig kan du altid få en dejlig, frisk croissant. Juliette er det ideelle sted at nyde en velsmagende brunch i Aarhus og opleve den ægte franske stemning. Book bord hos os i dag og lad os forkæle dine smagsløg med vores udsøgte franske retter.

Rå brunch
Nyd en unik brunchoplevelse hos Råbar i Aarhus, hvor vi serverer en helt anderledes og velsmagende brunch end den traditionelle æg-og-bacon-menu. Vores fokus er på kvalitet og økologiske råvarer, og alle vores retter er både veganske og lavet af økologiske ingredienser, der ikke er opvarmet til over 40 grader. Hos os er du garanteret en spændende og sund brunchoplevelse. Prøv vores populære Raw Brunch, der består af friske grøntsager, wraps, dehydreret brød, frisk frugt, smoothies og powershots. Det er en nærende og smagfuld sammensætning af plantebaserede retter, der vil tilfredsstille dine smagsløg og give dig masser af energi. Besøg Råbar i dag og oplev brunch i Aarhus på en helt ny måde.

Byg-selv-brunch i Aarhus
TGV Cafe på Banegårdspladsen i Aarhus er det perfekte sted, hvis du er på udkig efter en alternativ brunchoplevelse til den klassiske buffet. Hos os kan du sammensætte din egen brunch ud fra vores menukort, hvor du kan vælge lækre retter som røræg med urter, rørt friskost, miniparisertoast og lun brunsviger. Vores dygtige team, der også står bag det anerkendte Aarhus-brasserie Restaurant Ét, sørger for, at alle vores sager er veltilberedte og lækre. Besøg TGV Cafe og lad dig forkæle med en skræddersyet brunchoplevelse, hvor du kan nyde en varieret og velsmagende menu i hyggelige omgivelser i hjertet af Aarhus. Vi glæder os til at byde dig velkommen til en uforglemmelig brunch i Aarhus.