Der findes mange forskellige steder at spise i Odense, og hvis det ikke var for pengenes begrænsning, gik du måske ud og spiste noget oftere, end du gør nu. Hvis din drøm er at kunne spise noget mere ude, kan det måske være en idé at undersøge forskellige danske casino sider, for på den måde at kunne tjene lidt penge. Det er nemlig en nem og underholdende måde at tjene penge på, og du kan således nyde godt af de mange caféer, restauranter, andre madsteder og to-go boder, der pryder bybilledet i Odense. Du må dog aldrig lade spillet tage overhånd, men skulle uheldet være ude kan du søge hjælp her. De forskellige spisesteder i Odense kan alle sammen noget forskelligt, og derfor er det en god idé at undersøge lidt herom, inden du træffer det endelige valg om, hvor du skal spise henne. Du kan dog læse med i nedenstående og blive klogere på 5 gode spisesteder i Odense, som helt sikkert er et besøg værd.

Café Gertruds

Midt i Odense finder du Gertruds, der er en meget velbesøgt café af gode grunde. På menukortet finder du nemlig alt fra burger og nachos til foie gras og moules frites. Maden er af høj kvalitet og der vil være noget at finde på menukortet til enhver smag. Stedet har åben både morgen, middag og aften, så der er gode muligheder for at tage et smut forbi denne hyggelige café og nyde et godt måltid mad.

Bagelboden

Skal du have mad på farten, er Bagelboden det oplagte valg. Hos Bagelboden får du friske og velsmagende bagels eller salater. Du sammensætter selv din bagel eller blander selv din salat, og de mange forskellige slags brød, dressinger og tilbehør vil helt sikkert få dit mundvand til at løbe.

Pasfall

Hos Pasfall vil du opleve en afslappende atmosfære samt yderst velsmagende og veltilberedt mad. Pasfall har været optaget i Michelin Guiden siden 2016, og med sin spændende måde at tilberede mad på, gør det helt klart restauranten til et sted, der er værd at besøge. Du vil opleve retter af høj kvalitet lavet på årstidens råvarer, hvortil du kan nyde godt af de mange gode vine, der pryder vinkortet.

Mammas

Mammas er stedet i Odense, hvis du er på udkig efter en god vellavet italiensk pizza eller pasta. Det store udvalg af lækre pizzaer og pastaretter gør, at der helt sikkert vil være noget til netop din smag. Både klassiske pizzaer og pastaretter som Margarita og Carbonara er at finde på menuen, men også de lidt anderledes sammensætninger pryder menukortet, og er helt klart en oplevelse værd. Restauranten er en lille hyggelig oase, og du vil næsten føle, at du sidder midt i Roms kringlede gader for en stund.

Umashi

Det er nok ikke gået manges næse forbi, at sushi er blevet en utrolig populær spise i Danmark, og det er med god grund. Sammensætningen af ris og fisk blandet med andre lækre ingredienser er nemlig kræs for smagsløgene for de fleste. I Odense kan du også nyde godt af en masse lækker sushi hos Umashi. Hos Umashi får du altid frisklavet sushi, og du kan nyde den på den hyggelige og moderne restaurant, der er beliggende midt i gågaden. Så hvis du er ude efter et godt sushisted i Odense, skal du helt klart tage en tur forbi Umashi!