Pizza: Kadeau special

Pizza: Kadeau special

Sabina
Spiseliv.dk

Denne pizza er et resultat af samarbejdet mellem Danmarks gourmetpizzakonge Gorm Wisweh og kokkedrengene fra den bornholmske gourmetrestaurant Kadeau, som også har en filial i København.

Perløg

  1. Sylt først perløgene, start gerne dagen før
  2. Pil løgene
  3. Blandt ingredienserne til lagen i en gryde i forholdet 1/3 sukker, 1/3 vand, 1/3 eddike, og put laurbær, rosen¬peber (eller sort), og et enkelt fed hvidløg i.
  4. Kog det op og hæld den kogende lage over de pillede perleløg.
  5. Lad trække et par timer, gerne over nat, så er de klar til brug.

Pizza

  1. Rul bunden ud (ca. 25 cm i diameter) og fordel en god skefuld tomatsovs på bunden. Husk at lade 1/2 cm være fri hele vejen langs kanten, så man får en god skorpe.
  2. Pluk mozzarella og fordel jævnt over bunden. Læg parmaskinke på og 6-7 teskefulde rygeostcreme.
  3. Bages på opvarmet bagesten ved 300 grader i fire minutter, til skorpen er gylden og bunden sprød. Eller så varm, ovnen nu kan blive. Helst på indstillingen oven- og undervarme (varmluft er ok, men giver ikke helt den bedste effekt.)
  4. Rør rygeostcremen sammen ved at piske rygeost og fløde til det bliver som flødeskum. Smag til med salt og peber.
  5. Pynt med syltede perleløgsblade, agurk, rygeostcreme og masser af karse.
  6. Smag til med salt og peber.