Spiseliv Era Ora

Romantik i luksusklassen hos Era Ora

I et lille anonymt byhus på Christianshavn, lige ved kanalen, finder man ikke bare byens, men verdens bedste italienske restaurant udenfor Italien - kåret af Il Gamberro Rosso. Hos Era Ora er der højt til loftet med store elegante lysekroner, æstetisk opdækkede borde og masser af romantik. Køkkenet er honoreret med en Michelin stjerne og betjeningen i topklassen.

6 romantiske restauranter i KøbenhavnDel maden med din udkårne på Basso
Kom tættere på hinanden i denne intime atmosfære med dæmpet belysning og delemad. Hos Basso hygges der med social dining, hvor man sammen smager mange små retter og baseret på et moderne italiensk køkken med nordisk twist. Restaurant Basso ligger nær Kongens Nytorv.

6 romantiske restauranter i København_2

Bløde stole i smukke højloftede stuer

Nær Israels Plads med P-kælder finder man Ristorante La Rocca med små hyggelige stuer og højt til loftet. Her er elegant og komfortabelt indrettet med rolige farver, flotte loftslamper og hvide duge. Tjenerne forkæler gæsterne med gode vine, fra walk-in vinskabet, og hyggelig betjening. Køkkenet er passioneret for den italienske mad og har tilmed et pastaria.

6 romantiske restauranter i København_1Bistro-Romance i kirken
Aftens lys titter ind igennem de store kirkevinduer til denne smukke restaurant som ligger i Nikolaj kirke ved Strøget. Restaurant Maven er elegant indrettet med historiske møbler som passer rigtig godt til et spektakulært kirkerum med højt til loftet og ægte tæpper på gulvet. Nyd en aften i stearinlysets skær med god bistromad og skønne vine.   

spiseliv Il Ponte_1Italiensk charme hos Il Ponte
En hyggelig lille restaurant med en smuk indgang i Lavendelstræde, lige ved Rådhuspladsen. os Ristorante Il Ponte serveres lækker mad, som tilberedes af kvalitets råvarer og god tilberedningstid, efter de gamle italienske køkkentraditioner - for som italienerne siger `ved bordet holder man sig ung`. God mad i hyggelige omgivelser til de flestes pengepung, lige i hjertet af det gamle København.

6 romantiske restauranter i København_3

Prangende lysekroner og bistromad

Hos Brdr. Price i Rosenborggade serveres lækker bistromad, gastronomiske klassikere og Herrebøffer med bearnaise under prangende lysekroner i Spisestuen. Her er hygge og personlighed, krydret med god mad i højsædet. Efter middagen kan man hygge videre i Baren.