Basso København
Restaurant

Basso København

Dronningens Tværgade 22 | 1302 København K
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Social Dining

2.

Italiensk madoplevelse

3.

Nordisk twist

Profil

Italiensk restaurant med Social Dining i hjertet af København

Pris
Åbningstider
Køkkenets åbningstider:
Søn.-ons.: 17-21
Tor.-lør.: 17-22
Det siger gæsterne
4.9

powered by

Tripadviser Logo 4.5

4.5 anmeldelser

Spiseliv logo
4.7

Spiseliv Rating 4.7

Basso København er en ny, italiensk restaurantoplevelse i Dronningens Tværgade, hvor gæsterne bliver taget med på en længere smagsrejse. Restauranten vil ligesom sin århusianske storesøster præsentere en Social Dining Menu á 10 eller 13 serveringer. Dermed får gæsterne mulighed for at smage mange forskellige retter og få flere forskellige indtryk under én samlet middag. Et moderne og nordisk twist på klassiske italienske retter blandet med en casual og intim atmosfære er temaet for denne nye restaurantperle.

Menuen hos Basso København består af simple og enkle retter med stor smag, der sagtens kan deles ved bordet, så man som gæst har mulighed for at prøve noget forskelligt og få flere forskellige unikke smagsoplevelser - et koncept som restauranten kalder for ”Casual Social Dining”. Menuen skifter efter sæson, men vil altid være stærkt inspireret af det italienske køkken – dog med et nordisk twist.

Basso København har til huse på det hippe Dronningens Tværgade i nummer 22 – kun et stenkast fra Kongens Nytorv og Kongens Have. Lokalerne er overraskende, forfriskende og stilrene, og interiøret afspejler den intimitet og uformelle stemning, man som familie eller gode venner deler, når man nyder en god madoplevelse sammen.

Den pulserende beliggenhed gør Basso København til det ideelle sted at starte sin aften ude, både på hverdage og i weekender. Derfor er det ikke kun maden, der bliver kræset om hos Basso. Restaurantens vinliste kommer nemlig til at tælle en lang række varieret italienske vine, ligesom cocktailudvalget tager afsæt i Støvlelandet. Med brugen af italienske produkter vil der blive serveret klassikere i nye, skarpe og spændende kombinationer med noget for enhver smag. Prøv f.eks. stedets Negroni direkte fra taphanen.

Velkommen til Social Dining hos Basso København, hvor den fuldendte madoplevelse er givet ved dét at være sammen om noget!

Andre spisesteder