Denne suppe er ligeså sund som ingredienslisten indikerer - til gengæld smager den forrygende. Det er en rigtig slankesag med få kalorier og masser af vitaminer, men med en cremet og lækker smag, og så tager den ikke mange øjeblikke at lave. Hvis man vil have en glat konsistens, er det meget vigtigt, at man blender suppen i en rigtig blender - ikke med en stavblender.
- Rodfrugter, hvidløg og løg skrælles, skæres i grove tern og ristes i en gryde.
- Timian, ingefær, vand og skummetmælk tilsættes.
- Lad det herefter simre i ca. 45 min.
- Timiankvisten fiskes op og kasseres.
- Hele herligheden blendes, sigtes og smages til med salt.
- Dryp lidt olivenolie over suppen.
- Server fx med ristet rugbrød.
Tip: Man kan sagtens erstatte skummetmælken med sødmælk, hvis man har lyst. Suppen på billedet er serveret med rester af braiseret lammeskank, men andre slags kød kan også bruges.
Læs hele artiklen