array(1) { ["region_id"]=> string(1) "1" }
TILMELD DIG
SPISELIVS NYHEDSMAIL

Spicy oksekød i wok

Kategori: Hovedret

Årstid: Efterår

Opskriften har vi fået fra den økologiske og klimavenlige restaurant BioMio.

1. Blend alle ingredienser til marinaden sammen og lad oksekødet trække heri i minimum 1/2 time

2. Tilbered nudlerne efter anvisning på pakken

3. Kom oksekødet op i en meget varm wok (gem marinaden) og lad den lynstege i et par minutter før grøntsagerne tilsættes og steger med i yderligere et par minutter

4. Tilsæt cashewnødder og sesamfrø til sidst og vend det hele sammen med nudlerne og resten af marinaden

5. Pynt med frisk koriander

Se flere opskrifter »

Samlet tid: 45 minutter

Antal: 4 personer

Sværhedsgrad: Nem

Marinade

1 dl soyasauce

2 spsk revet frisk ingefær

1 håndfuld frisk koriander

1 rød chili

1 fed hvidløg

1/2 dl limejuice

 

600 g oksekød i 2x2 cm store tern

400 g nudler

 

200 g fintsnittet hvidkål

1/2 broccoli i buketter

1 fintsnittet rødløg

4 fintsnittede gulerødder

1 rød peber skåret i skiver

40 g cashewnødder

40 g sesamfrø

 

Frisk koriander til servering

Opskriften er udarbejdet af Benjamin Price fra BOB (BioMio Organic Bistro)

 

 

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.