Speltpandekager

Kategori: Dessert, Sødt

Årstid: Forår, Sommer, Efterår, Vinter

I disse pandekager er almindeligt hvedemel erstattet med speltmel, som giver en lidt sundere, mere fiberrig pandekage, som stadigvæk smager skønt.

  1. Smørret smeltes og blendes med sødmælk, speltmel, æg, sukker, vanilje, appelsinskal.
  2. Steges på begge side på en hed pande.
  3. Server med is eller syltetøj.

Se flere opskrifter »

Aktiv tid: 20 minutter

Samlet tid: 20 minutter

Antal: 4 personer

Sværhedsgrad: Middel

100 g sødmælk
100 g økologisk speltmel
2 æg
2 spsk sukker
1 stang vanilje
Revet appelsinskal
35 g smør

Is eller syltetøj til fyld

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.