Rabarberfyld

  1. Bland alle ingredienser til fyldet og læg dem i et ildfast fad.
  2. Put sølvpapir på fadet og bag ved 125 grader i ca. 1 time. Rør lidt undervejs.
  3. Si lagen fra rabarberne og reducér den godt.
  4. Bland derefter på ny rabarberne og lagen.


Kagedej

  1. Pisk smør og sukker sammen til en lys, luftig og cremet konsistens.
  2. Pisk derefter æggene i ét ad gangen.
  3. Vend til sidst melet i med en dejskraber.


Crumbledej

  1. Bland mel og sukker og smuldr smør i, indtil det ligner parmesan.
  2. Bland til sidst mandler i.


Samling af kagen

  1. Hæld dejen i en kvadratisk kageform (ca.22cm x 22cm) foret med bagepapir.
  2. Fordel derefter rabarberne på dejen og drys til sidst crumble-dejen på.
  3. Bag kagen ved 180 grader i 50-55 minutter.
  4. Serveres lun eller afkølet med flødeskum eller fuldfed creme fraiche.