Nougatmousse

Kategori: Sødt

Årstid: Vinter, Jul

Nougatmoussen kan bruges som den er - serveret med flødeskum, frisk frugt eller ristede nødder. Den kan også bruges som fyld i en lagkage eller som på Era Ora smurt ovenpå en kiksebund og serveret med ananas og sprøde jordskokchips.

1. Udblød gelatinen i koldt vand

2. Bring mælken i kog, tag den af varmen og tilsæt gelatinen

3. Hæld 1/3 af mælken over nougat'en og rør det sammen

4. Tilsæt resten af mælken ligeså langsomt, mens du rører rundt

5. Pisk fløden til skum og vend den i massen, når temperaturen er nede på 40 grader

6. Stil nougatcremen på køl i portionsforme eller smør den ud over en kagebund

Se flere opskrifter »

Samlet tid: 2 timer

Antal: 20 stk.

Sværhedsgrad: Middel

16 g husblas

1/2 l mælk

750 g blød nougat

1 l piskefløde

Opskriften er udarbejdet af Niko Strangas fra Restaurant Era Ora

 

 

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.