Grillede porrer med balsamico

Kategori: Frokost, Snack, Tilbehør

Årstid: Forår, Sommer

Her er endnu en nem lille grill/sommerret fra Bottega Trattoria. Porrer fås hele året og der sker slet ikke noget ved at lave retten i ovn, hvis man får lyst til lidt sommerstemning om vinteren.

1. Bring vand i kog i en stor gryde og kog de rensede porrer i 2-3 minutter. Tag dem op og køl af i koldt vand, evt. med is i

2. Skær porrerne i mindre stykker på 4-5 cm. og pensl dem med olivenolie. Grill dem et par minutter på hver side, til de er blevet bløde og mørke i farven. Dette kan foregå i en ovn eller på en grillpande, hvis det ikke er grillvejr

3. Stænk med god olivenolie og balsamico og drys parmesan og persille på toppen

 

Se flere opskrifter »

Samlet tid: 20 minutter

Antal: 4 personer

Sværhedsgrad: Nem

2 slanke porrer

Olivenolie

Balsamico

1 lille bundt persille, hakket

50 g. revet parmesan

Opskriften er udarbejdet af David Biffani fra Da Buono Trattoria, Enoteca & Bottega

 

Foto: Lisbeth Timm

 

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.