Grillede grønne asparges med parmesan

Kategori: Forret, Snack, Tilbehør

Årstid: Sommer

Grillede grønne asparges er en nem lille sommerret - fra 1. maj til Skt. Hans, når det er dansk aspargessæson. Det behøver faktisk ikke være sværere at lave noget, som smager fantastisk.

1. Knæk enden af de grønne asparges og skyl dem godt for jord

2. Varm en grillpande op til den ryger - eller tænd din grill

3. Grill aspargeserne i ca. 5 minutter på hver side til de giver efter for et let tryk men stadig kan holde sig selv 'oprejst'

4. Dryp med balsamico og olivenolie og drys med parmesan

Se flere opskrifter »

Samlet tid: 15 minutter

Antal: 4 personer

Sværhedsgrad: Nem

12-16 grønne asparges

God olivenolie

God balsamico

25 g. revet/flaget parmesan

Opskriften er udarbejdet af Mette Helbæk

 

 

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.