Hvis du leder efter en restaurant nær Falkoner Teater, som kan tilbyde lækker mad inden forestillingen, så kan Spiseliv hjælpe dig. Vi har anbefalet flere gode spisesteder i gåafstand fra Falkoner Centret, som er perfekte til en hyggelig middag inden teateraftenen begynder. Så hvis du vil undgå stress og jag i jagten på en god restaurant kan du tage vores anbefalinger i betragtning og nyde en dejlig kulinarisk oplevelse, inden du tager til Falkoner Teater for at se showet.

_199

Et stensikkert valg af restaurant nær falkoner teater

Et godt bud på en god restaurant nær Falkoner Teater er Ewalds brasseriet. Med sin hyggelige bistrostil, dæmpede farver og rustikke møbler skaber den en afslappet og uformel atmosfære, men med fokus på faglighed og godt håndværk. Lysekroner i loftet tilføjer et strejf af elegance til stedet. Beliggende skråt overfor Frederiksberg Rådhus, og der er mulighed for at nyde en dejlig middag før eller efter en teateroplevelse. Der er også mulighed for udendørs siddepladser, når vejret tillader det.
 LÆS MERE HER OG BOOK BORD

_204

Restaurant Green Room

I Falkoner Center, som har gennemgået en totalrenovering, finder man restauranten og baren beliggende på stueetagen på Frederiksberg. Bar- og spiseområdet er smagfuldt indrettet, og skaber en hyggelig atmosfære for besøgende. Som gæst kan man nyde den varme stemning, der omgiver en, og som tilføjer en ekstra dimension til oplevelsen. Restauranten og baren har et stilfuldt udtryk, der komplementerer interiøret, og som bidrager til den behagelige stemning. Besøgende kan nyde en dejlig middag eller en drink i en afslappet atmosfære, og opleve den unikke stemning.
  LÆS MERE OG BOOK BORD HER

_275

London Stemning på restaurant nær Falkoner teater

Er du på jagt efter en restaurant nær Falkoner Teater før showet. Der kan give dig den helt specielle pub-stemning, et godt glas øl og et lækkert måltid. så er restaurant London pub det perfekte valg. Køkkenet serverer traditionelle danske retter såsom lune frokostretter, smørrebrød og god husmandskost alle ugens dage. Hvis du besøger restauranten på en onsdag, kan du endda prøve deres velsmagende stegte flæsk fra kl. 11-22. Udover dette tilbyder pubben daglige tilbud på tavlen, såsom suppe, frokostretter, hovedretter og desserter. Så hvis du vil have en god madoplevelse før din aften på Falkoner Teater, så er denne restaurant et besøg værd.
 LÆS MERE OM RESTAURANTEN OG BOOK BORD HER

_491

Dansk restaurant til frokost og aften

Restaurant Allégade 10 emmer af hygge i de smukke højloftede stuer. Gode klassiske retter serveres i bedste brasserie stil, så der er lagt op til en herlig aften uanset og det er få timer inden forestillingen i Falkoner teatret - få minutters gang - eller til en festlig aften med det hele. Allégade 10 kan dække op til de mange ved samme bord eller de 2 som ønsker en romantisk stund i den flotte restaurant. 
 LÆS MERE OG BOOK BORD HER

_221

Restaurant Sale e Pepe

Er du på udkig efter en hyggelig italiensk restaurant i nærheden af Falkoner Teater, så er vores rustikke trattoria køkken det perfekte valg. Atmosfæren er autentisk med træstole og terracotta farvede klinker på gulvet. Vi byder på lækre italienske retter og et bredt udvalg af vine, som kan nydes både i vores spisested eller i baren. Selv hvis du er alene på tur eller bare har brug for en hurtig bid, er der plads til dig i vores afslappende og velkomne omgivelser.
 LÆS MERE OM RESTAURANTEN OG BOOK BORD


Se flere guides på Spiseliv