Lad os først slå fast, at Green Room Restaurant & Bar ikke er en ny vegetarisk restaurant på Frederiksberg. I stedet er det en bistro-restaurant, der – ligesom vegetarrestauranterne – er dogmatisk i sin tilgang til maden. Hos Green Room er det kun lokale råvarer, der kommer i hænderne på de dygtige kokke. Flere af produkterne er faktisk specialproduceret til bistroen, så man har mulighed for at få en unik oplevelse, når man sætter tænderne i bistro-klassikerne, der låner navne og identitet fra det franske køkken, men består af danske og nordiske råvarer. Det er den ærlige smag af de enkelte råvarer, der får lov at stå frem på tallerknen.
Fiskene er fanget i dansk farvand og kødet kommer fra lokalt Angus-kvæg, hvor udskæringerne finder vej til forskellige retter på kortet. Bæredygtighed og omtanke for miljøet er en del af grundingredienserne hos Green Room.
Restauranten og den tilhørende bar ligger i stueetagen af det totalrenoverede Falkoner Center på Frederiksberg. Bar- og spiseområdet er indrettet stilfuldt og som gæst er man omgivet af en varm atmosfære. Der er både pladser til de romantiske, intime middage med sin kæreste eller de åbne pladser, hvor man kan hygge med vennerne, mens man nyder de gastronomiske fristelser, som er på det sæsonbetonede menukort.
Hos Green Room Restaurant & Bar er der plads til alle. Det er et uformelt samlingspunkt for lokale, for mødregrupper, studerende, der gerne vil have en god kop kaffe til læsningen og alt derimellem.
Prisniveauet er yderst rimelig for den høje kvalitet af mad og vin hos Green Room. Det gode bistro-køkken leverer ærlig velsmag til en uformel, gastronomisk oplevelse i det ikoniske hotel på Falkoner Allé.