Ristorante Italia

Italiensk restaurant centralt i Næstved
Åbningstider:  Alle dage: 16-22
Priser: Hovedretter fra 154,- til 199,-

Siden 1989 har italienske Nino kræset om gæsterne i Ristorante Italia i Næstved med ægte italiensk stemning og køkken. Ambitionen er at lave alt fra bunden med udsøgte danske og italienske råvarer.

På Italia håndhæves de italienske madtraditioner stolt. Placeringen er central, lige ved stationen, så offentlig transport og parkering er tæt på og lige til. Indretningen er enkel og indbydende, indrettet i sydeuropæisk stil med statuer og store blomster. Nedenunder finder man den hyggelige, rustikke kælder, som også kan anvendes til selskaber. Hvælvingerne i loftet er med til at forstærke den intime stemning.

Menukortet byder på en masse italienske retter, kødretter, pastaretter og naturligvis også pizza. Alt er hjemmelavet, og alle hovedretter serveres med dagens kartofler og grøntsager til rimelige priser. For børn op til 12 år er der desuden flere valgmuligheder.

Vinkortet er italiensk og tæller både Barolo Burlotto og Amarone, udover husets vine, som også kan købes glasvis.

Ristorante Italia

Farimagsvej 34
4700 Næstved

Profil: Italiensk restaurant centralt i Næstved

Åbningstider:
Alle dage: 16-22

Priser:
Hovedretter fra 154,- til 199,-

array(0) { }
select profile_ref.ref_id, profile.name, profile.address, profile.username, profile.address, profile.phone from profile_ref, profile where ((profile.id=profile_ref.ref_id and profile_ref.profile_id=15337) or (profile.id=profile_ref.profile_id and profile_ref.ref_id=15337)) and profile.status != "redirect" group by profile.id order by name

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.

Skriv til Ristorante Italia

Dit navn: 
Din email: 

Skriv din besked her: