Påsken på Sjælland 2017

27/3 2017

 

Rundt om på hele sjælland pibler det frem med forårets smukke farver i skovbunden, ved stranden og ikke mindst i vejkanten. Tag en tur ud i den sjællandske natur og nyd Påsken med familie og venner. Spiseliv giver Jer her forslag til hvor I kan nyde Påskefrokosten og samtidig få en naturoplevelse. 

Toldboden - Frederikssund

Toldboden - Frederikssund

Restaurant Toldboden ligger måske på Frederikssunds bedste adresse. Lokalerne er indrettet enkelt, moderne og minimalistisk. Stedet drives af Steffen og Cecilie, der både har grundig erfaring i restaurationsbranchen og på samme tid brænder for at skabe en dejlig familierestaurant, hvor der er plads til børnefamilier, selskaber, forretningsmiddage og romantiske aftener.

FÅ PÅSKEN SERVERET VED BORDET, NYD SELSKABET OG DEN DEJLIGE UDSIGT

HJEMMEBAGT BRØD OG RUGBRØD
CHRISTIANSØ SILD MED RØDLØG, KAPERS, CREMEFRAICHE
PORRE SILD MED LØG
KOLDRØGET LAKS MED RYGEOST OG RADISER
RØGET ÅL MED RØRÆG OG PURLØG
SMØRSTEGT RØDSPÆTTEFILET MED REMOULADE, REJER OG CITRON
KALVECUVETTE MED BAGTE CHERRYTOMATER OG ROSMARIN
ANDEPOSTEJ MED PEBERROD OG CORNICHONER
HØNSESALAT MED SPRØD BACON
2 SLAGS OST MED KOMPOT, NØDDER OG KNÆKBRØD
KUN DKK 329,- PR. PERSON
TILKØB KAFFE & PETIT FOUR DKK 369,- IALT PR. PERSON

Gælder kun ved forudbestilling.
Påskebordet serveres til og med tirsdag d. 18. april 2017

RESERVER BORDET ONLINE HER ELLER PÅ TELEFON 2880 3600

Restaurant Toldbodens profil på Spiseliv »

Sundkroen by Madam Sprunck - Helsingør

Sundkroen by Madam Sprunck - Helsingør

Madam Sprunck invitere til den store Påskebuffet på Sundkroen, som ligger på Stationspladsen 3 i Helsingør

STOR PÅSKEBUFFET PÅ SUNDKROEN 13. - 16. APRIL 2017

Æg & rejer m. Mayo & dild
Karrysild m. æble, løg & dild
Røget sild m. røræg & purløg
Pil selv rejer m. Citron & Aïolï
Dildgravad Laks m. Rævedressing
Tarteletter m. Høns i Asparges
Lammekølle m. hvidløg, timianbagte rodfrugter & Tzatziki
Bønnesalat m. sennep & Skalotteløg
Ost & Kage

PRIS 245,- PR. PERSON 

BORDRESERVATION MED ANKOMST MELLEM KL. 11:30 OG 15:00 - RING +45 4926 4849

Madam Spruncks profil på Spiseliv »

Herthadalen - Roskilde

Herthadalen - Roskilde

Herthadalen ligger idyllisk for enden af Danmarks længste allé og er en del af Ledreborg Slot, tæt på Roskilde. De smukke lokaler er den perfekte ramme for små og store selskaber, til livets vigtige begivenheder og festlige lejligheder. Alle lokaler har egen terrasse med udsigt over Knapsø.

Traditionen tro holder Herthadalen åben i højtiden og indbyder til at fejre Påsken i Skoven. Reserver bordet til Skærtorsdag, Langfredag, Påskedag og 2. Påskedag, alle dage fra kl. 12.00-16.00

NB! Husk at booke bord, da vi har begrænsede pladser

MENU MED 4 SERVERINGER:

1.Servering

* Påskeæg fra Hegnsholt / karse / rugbrød / urtesalt *

2. Servering

* Rørt stenbiderrogn / skalotteløg / citron / purløg *

* Stegt rødspættefilet / hjemmerørt pickles / citron *

* Charcuteribræt af dyr fra Sagnlandet lejre *

* lune stegte sild / rødbede / sennepsmayo / dild og kapers *

Hertil hjemmebagt groft rugbrød og landbrød m/ pisket smør

3. Servering

* Påskelam fra Sagnlandet Lejre m/ kål / ramsløg / forårsløg / nye skud *

Hertil serveres kartofler/rødder, syrlig grøn salat samt “sows”

4. Servering

* Grønne rabarber / hvid chokolade / knas / skovsyre *

Pris pr. couv. 325,-

(Børn u/12 år 200,- børn u/ 2 år u/b)

Herthadalens profil på Spiseliv »

Trekosten - Nivå havn

Trekosten - Nivå havn

Restaurant Trekosten ligger alleryderst på molen ved Nivå Havn. Udsigten over Øresund er fænomenal, især hvis vejret er til at sidde på terrassen bag restauranten, hvor man praktisk talt sidder på molekanten. Herfra kan man se hele vejen til Hven, Sverige, Kronborg og Sletten. Inde fra restauranten kan man nyde udsigten  gennem de store panoramavinduer.

Påskeanretningen serveres alle påskedagene 13.-17.april fra kl. 12:00 – 16:00 

PÅSKEANRETNING

Forårssild i grønt,rødløg og capers

Rilette af varm røget laks,frisk æble og dild

Husets fiskefrikadelle,hjemmelavet remoulade og citron

Lammeculotte,grønne asparges-ramsløg og portvinsky

Dansk Emmenthaler,valnødder og appelsin

Gulerodskage med mascarponecreme,frugtkompot

3 slags hjemmebagt brød

Pris kr. 255,- pr. person - Bestil bordet online her på Spiseliv profilen

Trekostens profil på Spiseliv »

Restaurant Gilleleje Havn

Restaurant Gilleleje Havn

Hvis vejret er til det, kan man slentre en tur på den smukke, uspolerede fiskerihavn i Gilleleje. Restauranten ligger i fiskerlejet i den gamle bydel med den dejligste udsigt over Stejlepladsen. Lyse farver, kunst med maritime motiver på væggene og professionel og imødekommende betjening bidrager til en afslappet og behagelig stemning, både i restauranten og den mere uformelle krostue.

FROKOST ANRETNING - serveres mellem kl. 11:30 - 17:00

MARINERET SILD med karrysalat og æg

CANNELLONI AF RØGET LAKS med cream cheese og pluksalat

RØDSPÆTTEFILET med rustik remoulade

HJEMMELAVET HØNSESALAT med sprødt kyllingeskind og ristet rugbrød

LUN HJEMMELAVET LEVERPOSTEJ med bacon og hjemmelavet syltede rødbeder og surt

2 GODE OSTE med citrus hjemmelavet tilbehør og rugbrødschips

Serveres med lækkert hjemmelavet brød, hjemmelavet krydderfedt og smør

Pris pr. person kr. 245,- 

Bordbestilling på telefon 4830 3039

Gilleleje Havns profil på Spiseliv »

Skovshoved Hotel

Skovshoved Hotel

Skovshoved Hotel ligger omgivet af den fredelige nordsjællandske natur samt tæt på det livlige København. Nyd det fine franske og det dyrebare danske. Køkkenchef Rune Larsen prædiker ikke overdådig pynt, men stor smag og alt er skabt af sæsonens bedste danske råvarer. Påskefrokosten består af 3 serveringer.

 

Påskeserveringer 2017

Første servering:
2 slags sild, marmorerede hønseæg, håndpillede rejer, variation af asparges & urter

Anden servering:
Lammeterrin, spæde forårsgrøntsager & kartoffelsalat med urter & radise

Tredje servering:
3 danske oste med sødt & sprødt

 

Pris kr. 345,- pr. person - Bestil gerne bordet online her på Spiseliv eller ring 3964 0028

 

Restaurant Skovshoved Hotels profil på Spiseliv »

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.