Jasmin faldt i unåde hos Berlingskes madanmelder, Søren Frank, som i en anmeldelse under overskriften “Charlottenlund Friturebad” gav den 1 stjerne (“vi giver ikke nul,” som han skrev) og blandt andet beklagede sig over kvalmefremkaldende rejer og uspiselige ris. Avs. Senere var det Søren Frank selv, der blev hængt ud, fordi han var blevet fornærmet over, at restauranten ikke ville servere øl for hans 17-årige søn.

Nu har bølgerne imidlertid lagt sig omkring Restaurant Jasmin, men restauranten har ikke kunnet klare skærene efter den negative omtale og bliver nu den seneste i en meget lang række af restauranter, hvis levetid på Skovriderkroen blev ganske kort. Tidligere er blandt andet de ellers fremragende restauranter Rider Lykke, ES og Bottega lukket.

MASH rykker ind
Heldigvis holder naboen MASH fortsat gryderne i kog, og nu udvides restauranten med Jasmins lokaler, så der bliver plads til dobbelt så mange gæster, ca. 100 i alt plus ganske mange udenfor. Det er ganske positivt, synes vi her på Spiseliv, for de fine lokaler med panoramaudsigt over Øresund er alt for fede til bare at stå tomme hen, og udestillingen bliver genial på en lun sommerdag.

Restauranten bliver indrettet som det MASH, man kender i dag, stilen bliver den samme røde designeragtige, og det eneste der er forandret, er antallet af kvadratmeter.

Mikkel Glahn, partner og marketing manager for selskabet bag MASH, fortæller i en pressemeddelelse om baggrunden for udvidelsen:

“Mange i lokalområdet spiser ude mere end en gang om ugen, og det er derfor vigtigt, at der kan være et uformelt og hyggeligt sted for hele familien eller vennerne. Den restaurant vil vi være, og med vores nye kvadratmeter vil vi også være et spisested, som tiltrækker flere erhvervsfolk.”

Hidtil har MASH måttet afvise gæster hver eneste aften på grund af alt optaget, og det skal det altså nu være slut med.

Menuen bliver også den samme, dvs. først og fremmest danske og amerikanske bøffer af høj kvalitet med valgfri garniture, og der vil desuden blive serveret en stor men enkel brunch i weekenderne. Første åbningsdag i de nye lokaler bliver 1. maj.