Luksus Nytårsmenu som Take away 2017

6/11 2017

 

Nytårsaften bugner med dejlig menuer på restauranter i hele landet. Men hvad nu hvis man gerne vil have en luksus nytårsmenu serveret derhjemme? Så er her nogle restauratører som gør det nemt og smagsfuldt, at være Vært/-inde. De næste 14 dage går det rigtig stærkt med bestillingerne, så få det gjort i tide og sikre dig, at være den bedste Vært/-inde den sidste dag i 2017.

Brødrene Koch i Aarhus

Brødrene Koch i Aarhus

Igen i år har Brdr. Koch besluttet sig for at gøre nytårsaften lettere for jer allesammen. I afhenter en færdig-tilberedt menu, som kun kræver ganske få minutter i eget køkken. Menuen indeholder de bedste opdrivelige råvarer tilberedt så perfekt og nænsomt som muligt.

Menuen afhentes Nytårsaftensdag på valgt tidspunkt mellem kl. 09.00 og 13.00. Der vil til hver enkelt ret medfølge foto, beskrivelse og fremgangsmåde, så selv uerfarne amatørkokke kan følge med. Menuen består af 5 serveringer til en kuvertpris á 500 kr. med mulighed for tilkøb af vores anbefalede vine til de enkelte retter. Derudover vil der også være mulighed for at tilkøbe Baerii Prestige Caviar. Som NYT I ÅR kan man tilkøbe Brødrene Koch´s Natmad, eller Carbonara til de yngste, se mere længere nede.

MENU

Appetizers
5 små Snacks & Appetizers

Vaffel med Gedeost og Sorte Oliven | Lune Rosmarin Flæskesvær
Løgtærte med Sherryeddike | Røgede Mandler | Tomat ”Pizza”

Tilkøb:
Vin: 2015 | Cava Vintage | Rose | Naveran | Kr. 125,-

Forret 1
Cannelloni med Røget Laks & Torsk | Safran | Hummer Vinaigrette | Syltede Æbler

Estragoncreme | Vagtelæg | Sprøde Puffede Hvedeperler

Tilkøb:
Vin: 2015 | Chablis | Saint Pierre | Le Domaine d’Henri | Kr. 185,-

Forret 2
Ristet Kammusling | ”Konge Gambas” | Jordskokke Pure | Vanilje
Pikant Asiatisk Sauce | Granatæbler | Chili | Nødder

Tilkøb:
Vin: 2014 | Pinot Gris | Reserve | Organic | Hunawihr | Kr. 130,-

Hovedret
Dansk Kalvemørbrad | Trøffelsauce | Cremede Svampe | Butterdej | Tranebær
Rødbede | Gammel Balsamico | Grillet Peberfrugt

Tilkøb:
Vin: 2014 | Field Blend | PaCo IGT | Veneto | Paolo Cortini | Kr. 170,-

Dessert
Chokolade | Hindbær | Passionsfrugt Coulis | Mørk Rom | Saltet Karamel | Ananas

Tilkøb:
Vin: 2014 | Maury | Mas Lavail | Rouge | Kr. 155,-

Andre Tilkøb:
10 g Baerii Prestige caviar Kr. 125,-

Brødrene Koch´s Natmad | Aftensmaden d. 1/1
Hjemmebagte Butterdejs Tarteletter | Klassisk Høns i Asparges | Kr. 85,-

Nytårs Menu til de yngste | Aftensmaden d. 1/1

Brødrene Koch’s Carbonara
Pancetta | Pecorina | Fløde | Persille | Kr. 79,-

Der kan desværre ikke tages højde for allergier.

Pris pr. kuvert: DKK 500,-

Restaurant Kochs profil på Spiseliv »

Bestil menuen her

Sortebro Kro i Odense

Sortebro Kro i Odense

Nytårsmenuen samt tillægsretter leveres i en kasse. Alle retter der hører sammen er inddelt i farvenuancer. Der medfølger brød, vejledningsbrochure og et eksklusivt Sortebro Kro forklæde.

MENU:

Grillet tun
Ramsløgkapers, lardo, æble, artiskok, råmælksost, grillet citronsaft og rullede krydderurter.

Torskebisque (cremet suppe)
Fennikelcreme tilsmagt med ingefær og citrongræs.

Dansk Kronhjortefilet stegt med krydderier
Glaserede spæde rødbeder, tyttebær, komprimerede pærer, bagte løg, kartoffel bagt i lag og rødvinssauce.

Fynske blåbær
Fyldte vandbakkelser, karamel citrontimian creme og fynske blåbær i skovsøhonning.

Skal det være endnu mere eksklusivt, kan der bl.a. tilkøbes Hummer, Østers, Kaviar, friskhøvlet sort trøffel m.m. Se alle retterne på linket, hvor også maden kan bestilles.

 

Sortebro Kros profil på Spiseliv »

Bestil menuen her

Kokkeriet i København

Kokkeriet i København

Planlæg et brag af en aften med Kokkeriets nytårsmenu på årets sidste dag. Køkkenet har sat en 4-retters menu sammen, som kokkene selv ville drømme om at blive inviteret til – og så er den supernem at opvarme og anrette, uanset dit køkkentalent.

MENU:

Kammuslinger

Torsk med pocheret æg

Confiteret kalv

Tærte på hvid chokolade

Klik ind og læs hele menuen.....

 

Kokkeriets profil på Spiseliv »

Bestil menuen her

Støvlet Katrines Hus i Sorø

Støvlet Katrines Hus i Sorø

Nytårsmenuen kan afhentes mellem 12.00 & 16.00 og selvfølgelig pakket efter alle kunstens regler. Huset har stor ekspertise indenfor vin og anbefaler derfor en række vine specifikt til nytårsmenuen.

Skal i bruge over 6 kuverter bestil venligst via tlf. 57835080 eller reservation@stovletkatrineshus.dk

Forret:

Cremet græskarsuppe
med syltede græskar, frisk dild, dild olie & græskarkerner

Mellem ret:

Kold pocheret Kuller
syrlig muslingesauce, crumble, brøndkarse og syltede gulerod

Hovedret:

Stegt Teres Major (Omaha oksekød)
Med persillerods puré, saltbagt selleri, jordskokke chips, syltede broccoli, confiteret kartoffel og svampesauce

Dessert:

Amerikansk kaffe
Kaffe/chokolade parfait, crumble på havre og farin, bourbon whisky syltede pære og hvid chokolade

Pris pr. person for 4 retter Kr. 445,-

Tilkøb:

2 oste med oliven, marmelade & knækbrød kr. 75,-

Kransekage toppe dyppet i chokolade 2 stk. kr. 30,-

Klik ind og se alle vinene samt bestille menuen.....

Støvlet Katrines Huss profil på Spiseliv »

Nytårsmenuen og vine dertil

Kastrup Strandpark

Kastrup Strandpark

Nytårsmenuen kan afhentes 31. december mellem kl. 12 - 16 og består af 3 retters menu.

Hummerbisque

Rimet Kammusling – Grøn Olie

Oksemørbrad

Hokkaidopuré – Sauté af Svampe og Spinat – Pommes Anna – Trøffelsauce –Jordskokkechips

Chokoladefondant med blødende hjerte

Baileys-mousse – Råmarinerede Skovbær – Sprøde Nøddeflager

Lækre tilvalg kan købes - klik ind og se hele programmet....

 

Kastrup Strandpark s profil på Spiseliv »

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.