1. Gulerødder, knoldselleri, zitaurløg skrælles og skæres i store tern. Kødet steges hårdt af og placeres sammen med grøntsagerne og timian i en stegeso, kødet dækkes akkurat med vand og sættes i ovnen under låg ved 175 grader i ca. 3 timer, eller indtil kødet er helt mørt.

2. Radisser, agurker skæres og udstikkes i diverse indbydende former og gemmes til anretning. Salat vaskes og slynges og karsen klippes. Med en melonudstikker laves små kugler af bagekartoflen som koges i rigeligt saltet vand

3. 200 g vand, sukker og eddike koges op og afkøles. Perleløg befries for skallen og halveres blancheres hurtigt i kogende vand og lægges i den kolde syltelage

4. Rugbrødet køres til smuld på en foodprocessor sammen med smøret og bages sprødt ved 175 grader i ca. 15 min.
Når kødet er mørt tages det op og lagen sigtes og reduceres til konsistens

5. Anret nu en lille salat bestående af; Kartofler, agurker, radiser, karse, syltede perleløg, salat og små dutter rygeost, drys med rugsmuldet. Kødet varmes i den nu reducerede sauce og lægges ved salaten sammen med lidt af saucen