Pub og Sport - Vester Voldgade

Pub og Sport er Københavns største sportscafé med storskærme, masser af poolborde og stort udvalg af andre spil. Nyd kølige fadøl og følg med i de spændende sportsbegivenheder, der vises på ikke mindre end 12 tv-skærme. 

Generator i Adelgade

I en stille gade, tæt på det travle Kongens Nytorv, kan man bo billigt og komfortabelt, lave sjove aktiviteter, spise god og bæredygtig mad samt komme en tur nord for polarcirklen i samme hus. Generator´s lidt anonyme indgang fra Adelgade leder op til et sandt mekka af en legeplads for unge og ungdommelige voksne. Dette gælder også når der er VM i fordbold!

Cafe Obelix - Vesterbro Torv

Cafe Obelix på solsiden af Vesterbros Torv er en klassiker blandt caféerne på Vesterbro, og den centrale placering og god mad til prisen gør den til et populært mødested til mange anledninger. Heriblandt VM i fodbold på storskærm.

Picture

233 Sportsbar - KBH NV

233 Sportsbar & Restaurant er en uformel og afslappet sportsbar, hvor der er mulighed for at følge dine favoritholds anstrengelser på skærmene, som hænger overalt i lokalerne. Her vises selvfølgelig masser af fodbold og lige nu VM i fodbold, men også alle mulige andre sportsgrene ryger over skærmene. Sejrens sødme kan tilmed fejres med et solidt måltid mad til billige penge.

Picture

Hereford Steakhouse - St. Kongensgade

Hereford Steakhouse i St. Kongensgade gør plads til storskærm under VM i fodbold. Så der er masser af bøffer, kolde øl og bold!