Vive la France!

Uge 24 står i det franske køkkens navn, når dørene slås op for en uges madfestligheder med hjertet forankret i det franske. Tricolore vil svaje og slå et slag for det franske køkken.

Oh lala!
Sopexa og Dining Week samarbjeder igen omkring Apéritif à la française, som er et internationalt event. For andet år i træk inviteres til French Dining Week ”Apéritif à la française”

Her er derfor samlet créme de la créme af de franske restauranter og bistroer!

Konceptet er ligetil – for 225 kr. + billetgebyr kan du vælge en uimodståelig 3 retters menu med fransk islæt inspireret af Paris, Provence, Alsace eller måske det franske landkøkken – alt hvad hjertet begærer fra moules til steak frites.

Uanset hvor du sætter dig til bords, starter måltidet altid med et glas perlende crémant d’Alsace, på ægte fransk maner - Bon appétit!

Køb billet HER


I Dining Week familien finder du Dining Week i uge 7, der blev afholdt første gang i 2011, og siden starten har Dining Week hvert år tiltrukket et stigende antal gæster. Den store popularitet og positive presseomtale har været med til at gøre den til den største restaurantfestival i hele Europa, og i 2017 blev der solgt over 120.000 billetter fordelt på over 200 restauranter. I efteråret 2015 fik Dining Week en lillesøster, Italian Dining Week, som fyldte restauranter i Københavnsområdet i efterårsferien med over 20.000 solgte billetter på en lang række italienske restauranter.