Eksklusiv Nytår i København 2017

6/11 2017

 

Nytårsaften hos Marchal

Nytårsaften hos Marchal

Restaurant Marchal på Hotel D´Angleterre sætter rammerne for et eksklusivt Nytår 2017. Så er du til smoking og aftenkjoler i luksuriøse omgivelser, dinnermusik, som afløses af dansemusik i Palmehaven og fortsætter til kl. 03:00, er det her der skal bookes.

Klik ind på profilen og se hele programmet....

Marchals profil på Spiseliv »

Nytårsaften hos Brdr. Price

Nytårsaften hos Brdr. Price

Nytåret har altid været noget helt særligt hos familien Price, og det skal selvfølgelig markeres og smages på årets sidste aften. Så derfor inviterer brødrene indenfor til en festlig nytårsmiddag i flotte omgivelser og med central beliggenhed – lige ved Nørreport og Kongens Have.

Nytårsaften rundes af med nytårskransekage og kaffe kl. 23-23.30. Ankomst skal ske kl. 18.00-19.00.

Se hele programmet og reserver bordet her

Brdr. Price i Rosenborggades profil på Spiseliv »

Nytårsaften hos Kokkeriet

Nytårsaften hos Kokkeriet

Kom og fejr årets allersidste dag på Kokkeriet, som har sat rammerne for den perfekte nytårsaften. Kokkeriet glæder sig til at kræse om Jer hele aftenen med sublim mad og drikke, højt humør, fyrværkeri, nytårstraditioner og selvfølgelig masser af boblende champagne.

Nytårsmenuen er endnu ikke fuldendt og bliver det først omkring 14 dage inden nytårsaften. Her tages gerne imod gode idéer eller specielle ønsker til menuen samt information om diverse allergier.

PROGRAM

Kl. 18.30-19.00

Velkomst

2008 Colin Grand Cru Blanc de Blancs

5 forskellige snacks

Menu

Menu af 9 serveringer

6 tilhørende vine

Kaffe & sødt

HAPPY NEW YEAR

Kl. 00.00

Traditionen tro skåles det nye år ind og ønsker hinanden et godt nyt år, med en masse god champagne ved midnat.

Kl. 00.30 takker Kokkeriet af for denne aften.

Menu inkl. det ovennævnte forløb

2500,- kr. pr. person

Kokkeriets profil på Spiseliv »

Bordbestilling

Nytårsaften på Ravelinen

Nytårsaften på Ravelinen

Restauranten vil være hyggeligt dækket op til en festlig aften. Vælg at komme kl. 18.00 og hør dronningens nytårstale på Ravelinen – eller kom kl. 19.00 efter at have set nytårstalen hjemme. Det er desværre ikke muligt at se talen.

PROGRAM

Velkomtdrink: Et glas Cremant de Alsace med lille snack

4-retters menu:

  • Bagt torskeryg, karameliseret blomkål, hasselnødder, fiskefumé med æbler og purløg
  • Terrine af sort hummer med kammusling, svampe, porre og hummer vinaigrette
  • Kalvemørbrad farseret med braiseret kalvebryst, bagte løg, rosenkål, sherrysauce og pommes anna med timian
  • Hvid chokoladetærte med brændt marengs, syltede pærer, sprøde pærer og chokoladeknas

· Der kan forekomme justeringer af de enkelte retter i menuen ifht. sæsonens muligheder

Under middagen vil der være muligt at bestille et udvalg af dejlige vine fra nytårs vinkortet. Det vil også være muligt at købe en vinmenu med glas vin – et glas hvidvin, et glas rødvin samt et glas dessertvin afstemt til menuen. På aftenen vil vinmenuen koste kr. 300,-, men hvis man køber den på forhånd vil få vinmenuen til kr. 250,-

Når restauranten lukker kl. 22.00 får gæsterne en ½ fl. dejlig kold champagne samt et pænt stykke kransekage med hjem, med mindre man hellere vil afslutte med at nyde det i restauranten – bare inden kl. 22.00

Pris:
Kuvertpris for velkomstdrink, 4-retters menu, kransekage og champagne: Kr. 675,-

Ravelinens profil på Spiseliv »

Nytårsaften hos Damindra

Nytårsaften hos Damindra

Fusion af det eksperimenterende, traditionelle og hjemmegjorte japanske køkken

Taka Nishimura repræsenterer det eksperimenterende japanske køkken. Restaurant Damindra trækker samtidig på andre japanske grene af det japanske køkken, fx repræsenterer kokken Hirokosan de klassiske japanske madtraditioner mens Matchikosan, står for det hjemmelavede islæt, eller som Damindra selv formulerer det: ”Mother style cuisine when it is best”.

Nytårsmenuen kommer snarest muligt her i guiden på Spiseliv.dk.

Damindras profil på Spiseliv »

Nytårsaften 2017 København og omegn

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.