Eva og Lars købte Restaurant Leaven i juni 2017 og havde første åbningsdag den 28. august 2017. Konceptet og menuen blev særdeles godt modtaget af gæsterne. Så godt, at de på blot 6 måneder lykkedes at bringe restauranten op på top 5 på TripAdvisor blandt alle restauranter i København. I marts måned 2018 blev Restauranten flyttet til TripAdvisors kategori ”Eksklusive restauranter i København”. I denne meget fornemme kategori har Restaurant Leaven ligget i top-10 lige siden. Restauratørparret er dybt taknemmelige for den positive modtagelse og de gode anmeldelser fra deres gæster.

De 5 år har været en turbulent tid, først med stor kundefremgang for så at skulle overleve 2 svære år med Corona. De overlevede Corona tiden og kom ud på den anden side i rigtig god form. Derfor ønsker de at fejre restaurantens 5 års fødselsdag sammen med sine gæster. 

Fejringen bliver lørdag den 3. september med reception kl. 17:00, hvor alle er velkommen til et glas Champagne og østers. 

Alle der booker bord den 3. september vil ligeledes blive tilbudt et lækkert glas Champagne, samt østers på husets regning. BOOK BORD ONLINE

Læs mere om Restaurant Leaven her